2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@KAMUCU-1 ikisi de sayıyor kaç gündür denk geliyorum ikisine de:))
-
@ESE0303 Ese 4 öyle böyle değil tribe sokuyor insanı
-
@Daywalkerss kardeşim çok saol paylaşımın için doğru çıkar çıkmaz kendi adıma çok teşekkür ederim.
-
@Daywalkerss emegıne saglık hocam hıc yazmayadabılırdın
-
@Daywalkerss, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
1- 71-73
2- 23 binden az kişi 18 bin civarı olması lazım
3- 18 kasımda açıklanacak
4- iptali öğrenemedim ama en son yoktu
5- mayısta sınav olayı şuanlık yok
6-referans arayınSağol kardeşim sonuçta duyum senin de doğru veya yanlış enazndan bilgilendirin bizi
-
@Daywalkerss emegine saglik kardesim
-
@Daywalkerss Bende şahsım adına samimiyetine inaniyorum. Doğru veya yanlis cikar hic farketmez, teşekkür ediyorum.
-
@Daywalkerss emeğiniz için teşekkür ederim hocam sağ olun
-
70,75 netle taban puanın kaç olacağına mı kafayı takayım bir soru bile yanlış hatırlıyorsam baraj altında kalabileceğimi mi kara kara düşüneyim. Sınavla açıklanma süresi arasında yaşadığım duyguları ömrümde yaşamadım. Stresli olsada insanın hoşunada gitmiyor değil. Ömür boyu unutmam.
-
@ilhannnn hocam o ya yanlış hesapladıysam duygusu gece adamı uykusundan uyandırıyor. Buradaki tüm tartışmalar aslında çok stresli olmamızdan kaynaklı...Allah yardımcımız olsun.
-
@Daywalkerss Emeğine sağlık kardeşim. Hayırlısı olsun inşallah.
-
@ryu753 Amin hocam. Belki normal değil ama hergün sorulara dönüp bakıyorum ister istemez. Stresli olsada tarifsiz bir duygu.
-
@KAMUCU-1 ben başlattım o devir aldı
-
@Daywalkerss duyumlar için teşekkür ediyorum hocam. Doğru çıkar veya çıkmaz hiç önemli değil. Maksat muhabbet olsun son söz her zaman için ÖSYM de vatana millete en iyi hizmeti edecek 100 kişinin kazanmasını diliyorum.
-
Sınav
1- Sınav 13 Cuma muhtemel açıklanacak
2- Sınava 18.000 kişi girdiği doğru
3- İptal düşünülmüyor.
4- Mayıs'ta sınav var. Hazırlıklı olmakta fayda var.
5- Baraj 73+ olacak.
Herkes için hayırlısı olur. -
@siyahadam hocam sen nerden aldin bu bilgiyi
-
@discotheque madde 4 Bakanlık. Diğerleri tecrübe ve duyum.
-
@siyahadam şayet olacaksa neden bu kadar hızlı şekilde yeni bir sınav planlanıyor
-
@fthdyngc nedeni yurt dışı eğitimin kaldırılması
-
@siyahadam md 5 bakanlık ya da ösym duyumu mu yoksa öngörü mü?