2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Pazartesi açıklanır.
-
Sınavın geç açıklanmasının sebebini bilen var mı ? Bürokrasiye felan mı takılıyor ?
-
@dervisoglu sınav geç açıklanmıyor, en geç ösym nin verdiği tarihte açıklanıyor, eskiden 2 haftada açıklanmasının nedeni 2013 ile 2017 yılları arasında sorular yayinlanmiyordu, boylece itiraz vs olmuyordu, itiraz sonuçlandırmak için uğraşmıyorlardı, bunu aym iptal etti 2017 den sonra tekrar sorular açıklanıyor ve itiraz süresi ve bunun sonuçlandırılması bekleniyor bu da duruma göre 15 20 gün sürüyor
-
@edekentli daha bugün bitmedi arkadaşlar geçen sene beş gibi aciklandi
-
Aktif link sayısı an itibariyle 6
-
Bugün kendinizi hazırlayın arkadaşlar yükleni..
-
@kaymakam1842 hocammm eminmiyiz:)
-
@siyahadam kayıpları oynadığına göre açıklanmayabilir
-
@siyasalllııı ne arkası var işi vardır adamın belki de çalışıyordur . Hem zaten tahmin dedi duyum demedi, hemen itham etmeyelim lütfen.
-
@kaymakam1842 yapma yanariz!!
-
Yanlış anlaşılma olmasın aktif link sayısının çok olmasından dolayı büyük ihtimalle bugün geleceğini düşünüyorum
-
Aktif link olayına çok vaakıf değilim. şimdi 6 aktif link gözüküyorya arkadaslarin dedigine göre. bu 6 aktif link bugun içinmi yoksa başka gunler içinde olabilirmi
-
@geliruzmanı07 hocam adamın niyetini sorgulamıyorum ki davranışından çıkarımda bulunmaya çalışıyorum işi olabilir tabiki ama bir gelişme olursa yazarım demişti ona binaen dedim buraya uğramadığına göre açıklanmayabilir diye açıklanmayacak da değil açıklanmayabilir dedim itham böyle mi olur? Burda da hep suizan hep suizan.. Biraz da hüsn-ü zan lütfen
-
Arkadadlar:
1- İptal soru olmadığı kesinleşti.
2- Mayista yapılacak sınav (%90 bu tarihte planlandı)
3- ÖSYM hazır sonlandırmis. Yayınlanmamasi için bir neden kalmadı. ( Tahminim bugün 17.00 a kadar yayınlanır.)
4- 400 kişi dolmuş ortalama düşük aynı bilgiyi teyitledim.2 hariç gerisi duyum sağlam olduğuna 5 yıldır emin olduğum kaynak.
Vesselam... -
@siyahadam ortalama düşük derken kime göre düşük hocam gidip 75 leri bulmasın
-
@ryu753 doğru
-
@siyahadam yapma yanariz hocam
-
@ryu753 düştükten kasıt tahminimce 71-72
-
rüyamda gordum arkadaslar baraj 70.25ti
-
16-17 arasi bekleniyor..