2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Bu arada soran kardeşlere ithafen ben vaktinde bekliyorum sonuçları tabi bugün diyenlerde haklı çıkabilir inşallah bugün olurda çile biter ..
-
@109-dönem hocam beni dahil ediyorsanız kul hakkı yiyorsunuz. Ben sizler için paylaşım yapıyorum. Büyük ihtimal ben mülakata kalacagim. Aslında eskisi gibi forumu sadece takip de edebilirim.
-
@cavenecadas ahshdh azmine hayran kaldım Ahmet’in. Beni bile atlatıp buraya sızdığına göre hak etti burda kalmayı aslan Bilen biri hangi nicki kullandığını söylesin özelden harbiden fark edemedim ya olaya bak
-
@siyahadam hocam keşke düşük kattığınızı teyit ettirmek yerine direkt puanı sorsaydınız heycan daha da arttı
-
@siyahadam düşük kapattı dediklerinde sormadınız mı ne kadar düşük diye hocam. Düşük kapattı cevabına karşılık bu soruyu mazur görürlerdi bence
-
Hocaların hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Valla ne yalan söyleyeyim benim kalbim küt küt ediyor inşallah bugün açıklanır da kurtuluruz bundan. Valla ne yalan söyleyeyim ben Çarşamba açıklanır diye tahmin etmiştim 25 gün oldu artık açıklanması da gerek yani ama..
-
@siyasalllııı en iyi ihtimal 2 saat kaldı az daha sabır araya haftasonu girerse şansımı zorlarim.
-
@bozkurtbey netiniz kaç hocam?
-
@siyahadam bir şey demedim hocam dikkatli takip edeceğim dedim. Herkese tavsiyem dikkatli takip etsinler
-
@siyahadam hocam bu zamana kadar durduğunuz kabahat düşük kapattı demek nedir? En son birkaç yıl önce doktora gittiğimde aynı böyle bir şey demişti bana hadi canım daha neler dercesine bakmıştım yüzüne sonra doktor 40-45 dk tane tane açıkladı her şeyi inanmayacaksınız ve ne alaka diyeceksiniz belki ama Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisi muhabbetine kadar girdik:)) Yani bilmiyorum o kaynağı biraz zorlasaydınız keşke olabilir belki pozisyonu yüksektir odur şudur falan saygı duyarız ama biz de insanız nihayetinde sorduğumuz sorunun cevabı düşük kapattı olacaksa niye sana soruyoruz demezler mi adama
-
Arkadaşlar hepimiz sabırsızlıkla bekliyoruz gerek taban puanı gerek sonucu. Bu minvalde ben de aldığım bir duyumu paylaşmak için üye oldum. benim duyumum sınavın 71 küsüratlı(71,25-71,50gibi) kapattığı yönünde oldu. İnşallah bugün açıklanır.
-
@Schumpeterr o kadar duyum paylasildi ki illaki birinden biri tutucak
-
@siyasalllııı aslında bir rakam var ama söylemeyeceğim. Sonuçta herkes burada beklentiyle bekliyor. Temkinli olmak zorundayım. Bu vebali alamam. Sadece düşük kapattığını iletiyorum. Malesef aciklamayacagim.
-
Resmi rakamlara göre 4 Gün 8 Saat 32 Dakika 25 Saniye 34 Salise kalmış bulunmaktadir.. Saygilarimla..
-
@siyahadam hocam geçen sene 76 ile kapattı, duyumununzdaki kişi YA geçen seneyi baz alarak düşük kapattı diyorsa.
-
@discotheque ilk gönderiden soğutmasaydınız keşke hocam. Paylaştığımıza pişman etmeyin lütfen.
-
@siyahadam hocam vebalimi kaldı bu işin o kadar şey paylaştınız barajıda söyleyiverin
-
@geliruzmanı07 geçen yıl forum ortalaması bile 74,5 diyordu. 70 ile kapatacak diyerek polyanacılık oynanmış biraz geçen yıl. Bu yılda 70 ile kapatmaz orası ayrı bakalım ne olacak
-
@siyahadam duyumunuz @Schumpeterr'den farklı mı?
-
@Schumpeterr bak kardesim sana demiyorum genel fiili durumu diyorum sakin ustune alinma..ne dedigimi sana soylemedigimi dusunerek oku hak vericeksin:)