2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Yakında kendimi trol gibi hissedeceğim Mısırı patlattık mevzuyu izliyoruz kafada Hakan yavaş sesleri velhasıl dostlar bu saatten sonrası mizah
-
@alpkaim sasirdim , cunku size attigim mesajdan nedense hicbirsey anlamamissiniz
-
@mülki daha fazla seviyene inmeyeceğim, tek başına gireceğin mayıs sınavında başarılar
-
O değil de az çok tanıdık olsa sorsak kaçla kapattı, o ne biçim saçma soru biz nasıl bilelim bilsek de bu söylenir mi tepkisi alırdım kesin
-
@erickcartmann üstad konuştu birşey bildiğin yok dostum sağdan soldan duyup toplayıp sarmalayıp ballayip yazıyorsun yapma bunu
-
@Daywalkerss yok hocam en troll olmayan duyumlardan siz duruyorsunuz
-
@srsmn ona kefil olacaklar var burada aman dikkat
-
@mülki hocam bence alt biter
-
@mülki ya hocam adamı hançerle kovalayacak halimiz yok ya tabiki gelir söyler dinleriz inanırız inanmayız bize kalmış bir şey bu forumda nelere kimlere katlanmadık. Arkadaş istikrarlı bir şekilde aynı yorumları yapıyor o yüzden dikkate alınır cinsten dedikleri. Gerisi herkesin vicdanına kalmış.
-
@sbt aynen, insanlari asagilayip ast ust muhabbeti yapip sonra seviyeye baglaman seviyenin gostergesi zaten. Ayrica, ayrica bu sinavi osym okumuyo mu arkadas, ya osym den, ya da osym'nin bilgi verdigi birinden duyum almis olman, yani temelde bilgiyi osym' den almis olman gerekir. Yani " biraz dusunsen" bu sonuca ulasirsin, ya da sus ve ustlerinle takilmaya devam et.
-
@srsmn bu saatten sonra ben bile trolüm kardeşim çarşı iyice karıştı dün bu saatlerde 18 ine epey var sizi şimdiden geriyorlar yanılmayın demiştim artık bizde işi mizaha vuruyoruz
-
@alpkaim, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@erickcartmann üstad konuştu birşey bildiğin yok dostum sağdan soldan duyup toplayıp sarmalayıp ballayip yazıyorsun yapma bunu
sen gercekten garip birisisin bana attigin mesajlardan kimin ballayip toplayip sarmalayip yazdigi belli ama uzatmaya gerek yok . umarim sen sagdn soldan degil , tam yonünden duyarsin
-
Arkadaşlar geçen seneden ağzımız yandı inanmayın lütfen bunun bilgisi önceden paylaşılsa geçen yıl söylenen duyumlar tutardı. Herkes kendince emin olduğu tahminini duyum olarak paylaşıyor. Zaten beş gün kaldı az sabır hayal kırıklığı daha kötü yapıyor insanı. O zaman bende bir duyum paylaşim: Bu yıl 73,75 ile 74,50 arasında kapatacak daha aşağısı mümkün değil.
-
@siyasalllııı mesele duyum falan degil, her Allah'in gunu yeni uyeliklerle birileri birsey paylasiyo, o kadar fazla sey soylendi ki elbet biri tutacak, zaten olup biten bi sinavda puani uc bes gun once ogrensek ne ogrenmesek ne. Ama şu ust perdeden konusanlara prim verilmesi can sıkıcı. Bu sebeple tepki verdim.
-
@erickcartmann çok sağol kardeşim ya senin gibi net şu puan yazmıyorum oke biraz daha istişare edin belki forum ortalamasına yaklaşırsınız
-
@mülki haklısınız hocam üslup da önemli
-
@Çetin mümkün.
-
- Duyum 70
- Duyum 71
- Duyum 72
- Duyum 73
- Duyum 74
- Duyum 75......
ısteyen istediğıne inansın illa ki bunları troller ayrı ayrı yazmasi mi gerekiyor hadi ben toptan yazdim konu kapansın
ben sonuçları bekleyeceğim.....
-
Duyumculara hepimiz kızıyoruz ama duyum olmayıncada arıyoruz yalanda olsa sarıyor
-
https://www.youtube.com/watch?v=pj2JrmRYCNA olay iyiden iyiye buna döndü