2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@sessessc Biz kimiz ki duyum alacağız hocam sadece kendi çapımızda yorum yapıyoruz GÜYA. Geçen sene ye göre 7 8 soru daha fazla müfredat dışı vardı bu da en az 4 5 puan aşağısını gösteriyor bana . 72 üstü olmaz diye ümit ediyorum
-
@kaymakam1842, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@LioN konu dışı hocam ama SGK duyumuzu okudum umarım bir an önce gerçekleşir ayrıca bu başlık hakkında duyumunuz var mı
Maalesef kardeşim. Lakin sürecin artık sonuna doğru gelindi. Şu gün açıklanacak bugün açıklanacak muhabbetlerine çok kafa yorup bünyeyi yıpratmamalı diye düşünüyorum. Şunun surasında 18 kasıma ne kaldı ki:)
-
Ilk günden beri olan tahminimi yazayım da yine de surada dursun 71 le 72.5 arası
-
@lallanaa Allah razı olsn hocam sizin nasıl tahmininz bizim için önemli umarım dediginiz gibi kapatır
-
Arkadaşlar hepiniz aklıselim insanlarsınız birçoğunuz bu sınavlara girip başarılı olmuş birçoğunuz mülakatta elenmiş insanlarsınız sınavın değerlendirmesini kendinizde az çok tahmin edebilirsiniz bu sınav neden 73 üstü kapatsın veya 75 üstü kapatsın ki yani sınav sorularını birtek ben mi gördüm yapılmayacak kitaplarda soru bankalarında görülmeyecek en az 7-8 soru mevcut iken sınavın bu kadar yüksek kapatması nasıl oluyor hiç mi idrak edemiyorsunuz o zman bu sınav 2018 sınavından çok çok kolay bir sınav olması lazım ki buda imkansız eğer dedikleri gibi 73+ kapatırsa vay halimize biz artık bu sınavı bırakıp işimize gücümüze bakalım çünkü çok ciddi rakipler mevcut demek ben sınavın 70-72 arası kapatacağına inanıyorum Allah emek veren herkesin hakkını versin olmazssa bile pes edip bırakmamak lazım devam etmek lazım
-
ÖSYM'nin mesaisi bitince nasılda boşaldı burası Forumda en çok mesaj yazılan başlık olacak galiba bu kaymakamlık başlığı
-
-
Çevir kazı yanmasın
-
@ryu753 adam 71.25 dedi ben ise beklentim olan 71.75 i söyledim
-
olanda hayır vardır.
-
@KAMUCU-1 bekliyoruz hocam.
-
Ne kadar karışmış buralar.
Mayıs da bi sınav yazmışlar da ben inanmıyorum mayısa
Artık sonbahar rutin oldu -
4 Gün 1 Saat 20 Dakika 32 saniye 21 Salise....
-
@KAMUCU-1 hocam beklenti miydi duyum muydu 71,75 sizin?
-
Dostlar, Romalılar, Yurttaşlar!
Beni dinleyin, 72 ve üstü yapan arkadaşlar mülakat çalışmalarına başlayabilir. Hiç bir yerden duyum almadım, bunu sınavı 3 yıldır kazanan biri olarak şahsi tahminlerime dayanarak söylüyorum. Umarım çarşamba günü herkes emeğinin karşılığını alır. Hayırlı geceler. -
@ryu753 hocam benim beklentim bu sayı, ben site anketine güveniyorum . İlk günden beri kara kara da yazıyorum beklentim bu yönde zaten 70 bandı diye bir duyum almıştık üstüne 71-73 diye de aldık . Benim beklentim bu yönde Allah şaşırtmasın inş 70 Üstü girer ama beklentim bu taraflarda ilk günden beri bazı arkadaşlar kızıyor duyumla beklenti niye aynı değil diye ama ben duyumu insanlar da duysun diye paylaşmıştım kesin net inansam zaten oturur mülakat çalışır ve 29 Ekim konuşması yapardım belki sorarlar diye benim kuvvetli beklentim 71.75 sayıya takık olduğumdan sanırım
-
@Pisagor :))süpersin hocam
-
@Pisagor hocam duman atıyorsun
-
@herseye-rağmen gerçek aciklanma tarihi hocam. erken aciklanmicak , kimse gelip milletin duygulari ile oynamasin diye arada hatirlatmak lazim
-
Be sene kaymakam olursam.. seneye Duyumlariniz benden. Geri sayimlarinz benden . Varmi üstüne ekleyen...