2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Pisagor, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
4 Gün 1 Saat 20 Dakika 32 saniye 21 Salise....
@siyahadam bozar mı sandın acılar:)) 4 gün... just 4 days..
-
Kızılderililer beyazadam'dan, kaymakam aday adayları siyahadam'dan ne çekti be arkadaş:)
-
@KAMUCU-1 güzel kardeşim ciddi olarak söylüyorum sende obsesif-kompulsif bozukluk görüyorum . Baş edilmeyecek bir şey değil konunun üzerinden bir çok konu geçiyor sen hala geriye dönüyorsun üstelik senin üslupsuz yazına cevap yazmamama rağmen .
-
@olursaekime bence sende güzel bir adamsın teşekkür ederim yorumun için de , teşhisini göz ardı etmeyip bir doktora gideceğimden emin olabilirsin bu arada bir adama anlamakla ilgili üslupsuz bir yazı yazarsan o adam da sana üslupsuz şekilde kafam basmıyor diyebilir bence buna alışmalısın
-
Beyler saatler yaklastikcaa tartismalar ve çekememezlik artiyor. Duyumcular hain ilan edilmeye başlanildigi dönemlere girmis bulunmaktayiz. sabahtan beri forumda bir gerginlik var azda olsa tekrar ortam yumuşasın diye sacma sapan espiriler yapmaya calisiyoruz, bnce hic gerek yok birbirimizi kırmaya herkes anin tadını cikarsin. Herkese iyi geceler. birini kırdiysamda affolaa
-
@Pisagor dur kaçma 15dk sonra şafak düşecek
-
@LioN siyahadam ilk değil son da olmayacak şahsen koymaz bana keyfine baksın türevlerine de açığım:) ama bazı arkadaşları işinden gücünden etmiş orası sıkıntı tabi
-
@oguuzzz ATARSAAAAA 4
-
@Pisagor Erzincanspor un şampiyonlar ligi kurası çekiliyor sanki o kadar heyecan dolu
-
Kız sevdim böyle beklemedim. Zaman geçmiyor nasıl bir belanın içine düştük.
-
@KAMUCU-1 düşeceği grubu hayal ettim :Dd
-
@siyasalllııı iyi düşün iyi olsun üstad ️
-
@KAMUCU-1 hocam o gruptan sağ çıkması biraz zor vallahi bermuda şeytan üçgeni gibi :))
-
@siyasalllııı maçların en can alıcı dakikası 70-75 arası
-
hocalarim nedense aklıma yikop sorusu takildi
sizce o soru zor degil miydi ? yoksa bana mi cok zor geldi ? -
Tek tahminim tutmadı. Bunun tahmin olduğunu en başta belirtmistim. Hislerim kuvvetli değilmiş. artik p.tesi, salı, carsamba bekleyip göreceğiz. Bir daha da yazmam tüm yazdıklarımı da unutabilirsiniz. Gerçekleştiğinde teşekkür etmenizi bile istemiyorum. Herkes için hayırlısı. Sonuçlarda mutlu bir şekilde buluşma dileğiyle...
Duyumlarimin sonuna kadar arkasindayim. Allah'a emanet. -
@siyahadam boş ver be Ahmet alınma
-
@siyahadam Hocam duyumunuzun taban puanını son kez net bir şekilde söylesende konuyu kapatsak.
-
@srsmn tamam Ahmet alinmam.
-
@siyahadam kardeşim takılıyorum yanlış anlama