2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@tabanpuan01 Aynen hocam nerden alıyorsunuz bu duyumları
-
gereksiz ileti silinmiştir
-
@tabanpuan01 :)))
hocam o duyduğu haftasonu yapılacak hakimlik sınavının sonuçları olmasın :)) -
2018 forumdaki yorumları okuyorum hemen hemen aynı tahminler aynı yorumlar aynı duyumlar. Burada troll çıkanların yorumlarıda oradaki trollerle aynı. Müsait olup merak edenler girip yorumları okuyabilir. En doğru ve güvenilir tek çözüm yolu ÖSYM'nin sınav sonucunu beklemek. Taban puan 75 te olsa veya 400 dolmasa kimsenin sürpriz deme şansı yok. Çünkü biz burada doğru veya yanlış yazılıp çizilenlere göre düşüncelerimizi geliştiriyoruz. ÖSYM belkide şuan bizim konuştuklarımıza bakıp gülüyor. 4 gün kala benim gözlemleyebildiğim ve beni düşündüren en önemli farklılık önceki yıllarda aktif olarak yorumlarıyla sağlam tahminler yapanlar bu sene bu forumda çok sessiz.
-
@hky o hala içimizde inanıyorum
-
Herkes bi rakam söylüyor yok şu aralık bu aralık diye . Aralık nedir ya söyleyen net söyler size bilgiyi sevgili duyum alan arkadaşlar . Söylemiyorsa kaynağınıza inanmayın . Burda inanın sizi karalama vs yok iyi niyetlisiniz bilgi paylaşıyorsunuz ama size duyum olarak verilen bilgiler yalan yanlış bilgiler . Tabi bu benim görüşüm
-
Max 3 gün daha trolleniriz sonra hakikatlerin geç de olsa ortaya çıkma prensibi devreye girecek.. Hala 69,75 taban olacağına inanıyorum max 71,25
-
@siyahadam Şimdi çatı katında inziva vakti..Nerede aranacak haklının hakkı?:)) yok mu gelişme? Hafta sonu netleştirmeye çalışacağım demiştin. Rahat ol ne duyduysan söyle çarmıha gerecek halimiz yok:)
-
@siyasalllııı duydugumu dedim harfi harfine düşük de dedim, 400 doldu da dedim, iptal yok da dedim.
Duyumlarimin hepsi bu sadece düşüğün ne kadar düşük olduğunu istediniz onu söylemem dedim.
Çoğunluğun mutlu olacağı bir sayı. Ama duyumları paylastigima pişman oldum. Arkadaşlarım da diyor niye paylasiyorsun diye. Kadir kıymet bilinmiyor. Aslında bazen de kendimi sorguluyorum iyi net yapmışım ne işim var burada diyorum. Sonra bazı sınırdaki arkadaşların telaşını ve heyecanını görünce dayanamıyor onlar için yazıyorum. Aldığım duyumlara tabiki kimse bel baglamasin sınav zamanı asil olan çıkar ortaya ama gönlünü ferahlatmak isteyen yazdıklarımi okur bunu bir görüş gibi algilar. Sonuçta yanılma payı var. Allah'a emanet. İnşallah mülakatta görüşmek üzere. -
@siyahadam kardeşim benim olmayacak gibi ama ben yine de kendi adıma teşekkür ederim sana enazndan duyduğunu paylaşman bile yeterli
-
@siyahadam teşekkürümüzü etmiştik ama paylaştığın için artık az kaldı inşallah duyumunu doğru çıkar.
-
@darısı-başımıza inşallah olur. Olmazsa da pes etme sonuçta 35 e kadar fırsatımız var.
-
@siyahadam kesinlikle haklısın nasip diyelim biz elimizden geleni yaptık alan kısmını herkez gibi iyi yaptım ama insan hakları ve inkılap beni batırdı
-
Yılmaz Vural'a döndük iyice
bağlantı metni -
@siyahadam netiniz kaç hocam
-
@siyahadam ben teşekkür ederim bu arada oaylaşımlarınız için
-
@siyahadam hocam eğer mümkünse özele bakabilir misiniz
-
@siyahadam hocam yanlış anlama ama kapalı kutu gibisin gönülleri rahatlatmak istediğini söylüyorsun ama gönülleri rahatlatacak asıl şeyi demiyorsun ne anlamalıyız biz bundan? Cuma günü yaşanan fiyaskodan sonra Ahmet vb gibi asparagas etiketi yiyorsun ki şahsen iyi niyetli olduğunu ve yanılabileceğini düşünüyorum bunda sıkıntı yok ama söyle sen de kurtul biz kurtulalım
-
@siyasalllııı katılıyorum hocam.
-
ATARSAAA 3 KIYMETLI FORUMDAŞLARIM