2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@AhmetDenizzz ne kadar uzundu Ahmet neler konuştunuz sen hangi yönde kullandın oyunu
-
@birgunolacak ahahah
-
Efso Ahmet
-
@AhmetDenizzz Ahmet değilsin bozarım ben bu oyunu:))
-
@AhmetDenizzz ben herşeye rağmen foruma girdiğimde @AhmetDenizzz ismini görmekten mutluluk duyuyorum kardeşim senin varlığın doğru Ya da yanlış duyumlarım bile benim bu foruma ara ara girmeme vesile olmuştur benden yana varsa hakkım helali hoş olsun sen de bize halkını helal eyle güzel insan
-
@hky ya yapmayın hocam ya adam dalga geçiyor bizimle uzun toplantılar diyor birde:D
-
@ryu753 Ahmet’in yaşama sevincini öldürmeyelim bence
-
@AhmetDenizzz kral milleti kandirdıkca millet sana daha çok bağlanıyor. Biz ortadoğu ülkesiyiz cografya kaderdir. Demekki sadece siyasiler degil bizi kim kandirirsa hep daha çok sevilecektir.
-
@AhmetDenizzz seviyosun bu yalan işini. Oaralı olsa kredi çekersin bee
-
@Pisagor ya her mahallenin bi divanesi vardır
-
Sonuçlar belli artık, Başkanın masasında,tam rakam da belli, mülakata kalan kişi sayısı da, takipte kalın..
-
Kaderde Ahmet Denizle aynı durumu vermiş olmakta varmış acaba ben mi trolüm Ahmet kardeş sen mi
-
@AhmetDenizzz hahahha işsiz.. Ahmet arkadaş rol çalıyor senden siteye acil giriş yapmalısın:))
-
@Daywalkerss acaba hepimiz trolün de bir gerçek olan Ahmet mi?
-
@AhmetDenizzz kaçmış mülakata kalan kişi sayısı 444 mü
-
@AhmetDenizzz ahmet değilsin kardeşim yazım yanlışın olması lazım öncelikle, artı ahmet deniz özür dilemez
-
@cavenecadas birde ahmetdeniz yazıp kaçar çevrimiçi kalmaz, biraz daha çalışman lazım
-
@srsmn mümkün kardeşim ..
-
pazartesi açıklanmasını düşünen var mı
-
Sınav açıklanacak Ahmet bey yine gelecek asıl rakamlar bende şu an her şey olabilir önümüzdeki günleri bekleyin diyecek o günler hiç gelmez ama