2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@conqusator Öncelikle geçmiş olsun. Umarım bu saatten sonra işleriniz rast gider. kaymakamlık sınavı çok detay olduğu ve temeliniz de olmadığı için sınav Ekim’de de olsa Aralık’ta da olsa epey zorlanacağınız bir süreç olacak kanaatimce. Piyasada birçok kaynak var ama temeli olmayan biri için konuları iyice sindirmenize yardımcı olacak kaynak yok denecek kadar az. Birçok yazar mevzuatı kendince derleyip mevzuat kitabı oluşturmuş ordaki bilgiler ne derece faydalı olur bilemeyeceğim. Nasibiniz de varsa olur zaten. Allah yardımcımız olsun.
-
@conqusator çok geçmiş olsun. İktisadınız iyi anayasayı da yapıyosunuz bu temelinizle 18 ekime rahatlıkla yetiştirebilirsiniz moral olsun diye demiyorum. Temeli iyi olup sınav ilanı geldiğinde çalışmaya başlayan ve sınavı kazanan arkadaşım vardı.
Bu arada bugünkü resmî gazetede yayımlanan anayasa mahkemesi kararına göre devler arşivleri başkanlığı, iletişim başkanlığı, milli saraylar idaresi başkanlığı, strateji ve bütçe başkanlığı 5018 sayılı kanuna ekli 1 sayılı listeden çıkarılmıştır. -
@Gürkan35 hocam mia serisi+themis idare hukuku tavsiye ederim. İki kaynaklar ziyadesiyle yeterli ben çalışıyorum
-
@hedef2020 themis kaçıncı baskı var sizde
-
@hedef2020 Çok teşekkür ederim iyi çalışmalar.
-
1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,23,34 ve 38 CBK lar dısında önemli buldugunuz var mı acaba, bunlar gecen sene yeterli olmustu ama uzun zaman geçti değişikliklerden bi haberim?
-
@1baksan kardeşim idari yapı için cb kararnamelerinin yanında bakmamız gereken hangi kanunlar var
-
Şimdi tarih ne ? :))
-
@efe123 hepsine çalışman gerekir nerden geleceği belli olmuyor kardeşim
-
-
@Keynesin-Faizi ciddi ciddi 18 ekim gibi
-
@mia-06 kpss + kurum sınavı filan derken zor olur sadece bu alanda çalışanlar listeyi dolduracak gibi...
-
Arkadaşlar moral bozmak için söylemiyorum yanlış anlamayın sadece bu konuda herhangi bir söylenti duyan var mı diye soruyorum. Sizce kaymakamlık istisnai memurluk haline gelebilir mi? Ben birkaç kişiyle konuşmuştum süreci bilen ihtimal vermediler ama belki duyan vardır diye sorayım dedim. Tabiki çalıştıktan sonra yapacağız buna inancım tam. Herkese başarılar ve hayırlı cumalar dilerim.
-
Kaymakamlık da istisnai memur olacaksa bu ülkenin gençleri dükkanı kapatıp gitsin
-
@Ahıska olmaz inşallah dediğim gibi böyle konuşanlar çıkıyorlar ama sınava her sene giren o kadar insan var. Kaldırılacağını sanmam.
-
@Ahıska dükkan kapanmasına çok az kaldı.Kaymakamlık mülakatı kıyas yapılamayacak kadar zor.Kaymakamlık yarışma sınavına kadar gençlerin önün kapandıgi öyle kadrolar var ki yani insan buda mı olmadı diye çıldırıyor.
-
@80üstamadnnmsz Eyvallah hocam teşekkür ederim cevabınız için
-
Yasin Çoban’ın kitabının ne zaman çıkacağını bilen var mı?
-
Bekleyenler için Yasin çoban 8.baskının yakında çıkacağını yazmış.
-
@EsTerGon-Kalesi hocam bendeki 7.baskı almama gerek var mı sizce?