2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Antimülakat 87,75000
-
@Antimülakat ben de 87.5 aldım
-
@Son-Seçim-Bükücü sıralama kaç geldi hocam? İkinizin sıralaması kaç geldi? @smsk1 ?
-
@Antimülakat ben 2. Oldum
-
@Son-Seçim-Bükücü bu hesapta @smsk1 da 1. olmuş oluyor Tebrik ederiz hocam.
-
@Antimülakat aynen öyle teşekkürler
-
Vayy arkadaş 2020 Kaymakamlık 1. ve 2. aramızda imiş. Mülakatta başarılar diliyorum hocam.
KPSS KURSLARI GİBİ GÜZEL BİR AFİŞ YAPTIRALIM;
2020 KAYMAKAMLIK GURUR TABLOMUZ
Kaymakamlık 1. si
Kaymakamlık 2. si
Kaymakamlık 5. si
Kaymakamlık 25. si
Kaymakamlık 43. süHepsi sınav sürecini TY forumda yaşadı diye
-
@Son-Seçim-Bükücü kaynaklarınızı ve nasıl çalıştığınızı anlatır mısınız?? Hem bize yol göstermiş olursunuz
-
@iibf Hocam çok farklı bir çalışmam olduğunu söyleyemem. Piyasadaki herkesin bildiği kitaplardan çalıştım. Ama şunu söyleyebilirim. Youtube'da Ahmet Nohutçu Hoca bir kaymakamlık kampı yapmıştı, onu takip etmiştim ve çok faydasını gördüm. Yine Berkay Hoca'nın güncel ekonomik verilere ilişkin bir videosu vardı youtube'da son gece onu izledim, oradan iki soru geldi direk diye hatırlıyorum. Diyeceğim kendi çalışmamı böyle hocaların soru çözümü ve önemli bilgileri paylaştığı videolarla desteklemek bu puanı aldırdı. Şansın da baya yardımı oldu sınavda kitaplarda hiç değinilmeyen birkaç soruyu okuduğum bir haberden vs. yapabildim.
-
@smsk1 siz 1. mi oldunuz hocam? Tebrik ederim. Buraya 90 bekleyen var yazmıştım iyi niyetle yazdım ve 1. olacağını düşünüyordum bu yüzden. Ben onların yalancısıydım kusura bakmayın arkadaşlar.
-
Kazanan arkadaşlar iktisatı nasıl halletti acaba?
-
@Ömermuhtar süpersin
-
@smsk1 hocam tebrik ederim siz nasıl çalıştınız? Ben geçen yıl 75 bu yıl da 70.75 aldım.. cevabı bildiğim 2 soruyu nedense optiğe yanlış işaretlemişim...hep direkten dönüyorum şevkim kırıldı maalesef..bende piyasadaki malum kitaplardan çalıştım iki ay gecemi gündüze kattım olmadı. Ne önerirsiniz gerçekten yıkılmış vaziyetteyim
-
Soru kitapçığına itiraz hakkında daha önce tecrübe sahibi olan var mı ? Kitapçıkta işaretlediğimiz soru optikte boş görünüyorsa değerlendirmeye alıyorlar mı ? Veya kitapçığa itirazda neleri değerlendirmeye alıyorlar ?
-
@gazisiyaset iktisat için şimdi başlamanızı öneririm. Erdal Ünsal veya Zeynel Dinler hocalardan çalışmak çok verimli olur diye düşünüyorum. Ben kamu yönetimi mezunu olarak iktisadi Erdal Ünsal'dan çalışarak öğrendim diyebilirim.
-
@apollo61 bu sene duyumcular sınıfta kaldı hiçbir duyumcunun duyumu tutmadı kimse kusura bakmasın yok 71 yok 71.50 hepsi yalandı sallamasyon duyumlara milletin duygularıyla oynadılar @AhmetDenizzz seni zaten hiç saymıyorum yalancının önde gidenisin
-
@darısı-başımıza, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@apollo61 bu sene duyumcular sınıfta kaldı hiçbir duyumcunun duyumu tutmadı kimse kusura bakmasın yok 71 yok 71.50 hepsi yalandı sallamasyon duyumlara milletin duygularıyla oynadılar @AhmetDenizzz seni zaten hiç saymıyorum yalancının önde gidenisin
Bundan sonra hiç bir duyumcuya sınav tarihi sormayın...
-
@amirim +1 eylulde olacakmış gibi sinava hazirlanmak en doğrusu şimdiden başlamak kaydıyla baharda sınav gelirse de yararimiza.
-
@amirim merak etmeyin sınavın ne zaman olacağını sizden iyi biliyorum gerek duyup sormam zaten
-
@darısı-başımıza buraya yazıp duyumu doğru çıkan vardı hocam isim vermeme gerek yok dikkatli takip etmek lazım.