2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Yine aynı şeyler oluyor. Birisi çıkıyor birden cix çocuk muamelesi görüyor. Birkaç gün ağam paşam denilip el üstünde tutuluyor sonra beklentiyi karşılamayınca sen şimdi naneyi yemedin mi diyip yumulunuyor:)
-
forumda bugüne kadar en çok yorum alan konu olabilir mi acaba 2020 kaymakamlık 10.000'e adım adım
-
Bu başlik niye ölü
-
@isletme15 millet heyecandan prostat oldu hocam ne ölüsü
-
@LioN konu dışı hocam ama SGK duyumuzu okudum umarım bir an önce gerçekleşir ayrıca bu başlık hakkında duyumunuz var mı
-
@kaymakam1842 ya hocam makul olmak lazım bu sınav da o puanlara çıkıyorsa , bence önümüzde ki sene YDS şartı felan gelsin
-
@kaymakam1842 hahaha artık profillerden duyumcu araştırıyoruz vay halimize
-
-
Kaymakamlik sinavlarinda muhasebe monografisi sormalari icin etkinlik yapmak istiyorum
-
@isletme15 yok daha neler hadi maliyeyi anlarım ama muhasebenin ne alaksı var hocam meslekle
-
@kaymakam1842 yok hocam ya sanmıyorum bitti artik dağılabiliriz:)
-
@isletme15 bence de hocam inşallah seneye insan anatomisi sorarlar.
-
ösym memurları eve gitti arkadaşlar. Hafta sonu dinlenin gezin nasıl olsa hafta içi şok olacağız hepimiz.
-
15-20 bin kişiyi sözlü sınav yapsam şimdiye açıklardım sonuçları KPSS P37 + kurum kendi yapsın yazılı sınavını bundan sonra daha güzel olur
-
an itibariyle bugunlük bekleyiş sona erdi pazartesi günü açıklnaması dileğiyle esenlikle kalın arkadaşlar
-
En güzelini ve en doğrusunu duyumlara ve tahminlere bel ve umut bağlamayıp ayın 18 ini bekleyenler yapıyor kesinlikle.
-
@isletme15, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Kaymakamlik sinavlarinda muhasebe monografisi sormalari icin etkinlik yapmak istiyorum
Onu geç hocam ben sınava sınav demem içinde fıkıh olmadıkça kimse kusura bakmasın
-
@siyahadam online gözüküyor bizi izleyip gülüyor sanırsam
-
@ESE0303 ahahahahhaha
-
ÖSYM'yi arasak olurdu aslında