2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@MiraKar, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@EsTerGon-Kalesi hocam bendeki 7.baskı almama gerek var mı sizce?
Hocam bence gerek yok, bendeki de yedinci baskısı eksik olan tek sey 2019un tamamı ve 2020nin ilk iki çeyrek verileri. Onları da sbb'nin sayfasından bulup tamamlayabiliriz diye düşünüyorum.
-
@MiraKar Bende de 7.baskı var bende gerek olmadığı düşüncesindeyim.
-
Ben sınavın ekimde olacağını düşünmüyorum çünkü genelde ilan 4 ay önceden gelir 2 ay basvuru sürüyor zaten en mantıklı tarih 5 aralık gibi duruyor ama yinede belli olmaz tabi.
-
@Gürkan35 kardeşim ciddi misin 2 ay başvuru olduğu nerde görülmüş he 5 aralık olur olmaz onu bilmem
-
@108-Dönem Anladım çok teşekkür ederim. Geçen sene baktıklarım dışında pek bakmadım kpss alana baktım ama sen böyle deyince hızlı hızlı başlamak en doğrusu geceli gündüzlü sagolasin tekrardan
-
@mülkiidareci 2 ay derken basvuru süresi 2 ay değil 4 ay önce ilan geliyor prosedürlerin tamamlanmasından sonra sınava 2 ay kalıyor demek istemiştim yanlış anlaşılma olmuş kusura bakma
-
Yasin Çoban ın 4 lü iktisat isimizi gorur mü?
-
@mutlu-kedi teşekkür ederim hocam
-
@EsTerGon-Kalesi teşekkür ederim hocam
-
@108-Dönem teşekkür ederim hocam Allah razı olsun artık insan her şeyi aklına getiriyor. Hepimize hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar her şey yolunda gitti ve kazandık göreve başladık diyelim askerlik nasıl oluyor erteleniyor mu adaylık süresince yoksa arada gidiyor muyuz? Bilen varsa çok sağ olsun şimdiden iyi çalışmalar.
-
https://twitter.com/ibrahimuslu55/status/1287312982477803520?s=19
Kaymakamlık süreci
-
@nuhyldrm61 bu şahsın yazdıklarından değişen bi sey varmıymış bir sorar mısın kardeşim?
-
@108-Dönem sayı ile ilgili bir duyumun var mı hocam
-
@108-Dönem daha once aralik demistin tarih olarak
-
Türkçe için ALES DGS tyt kaymakamlık çıkmış soruları pdf olan varmı arkadaşlar
-
@efe123 her yerden gelebilir.
-
Daha önce sınav tarihi konusuna fazla takılmamak gerektiğini, her an ilan gelebilir gibi çalışılması gerektiğini söylemiştik. Aksi halde gafil avlanıyor insan.
Bunun dışında tamamen şahsi görüşüm olacak ama sınavın zor olacağını düşünüyorum. Kazık diye tabir edilen sorulara hazırlıklı olmak lazım. Taban puanın, çoğunluk görüşünün aksine maksimum geçen seneki seviyede olacağını, büyük ihtimalle de düşeceğini düşünüyorum. Ancak çalışan ve gerekli gayreti gösterenler paniğe kapılmasın. Zor sınav çalışan için her zaman iyidir. Kolay sınav bilen ile bilmeyen arasındaki farkı ortadan kaldırır. -
Protokol imzalandı mı hocam? @108-Dönem
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Türkiye ekonomisi için Yasin Çoban, Burcu Doğan ve Berkay Cihan’dan hangisini tavsiye edersiniz ?