2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
silinmiştir
-
@108-Dönem Peki idari hakimlikte bir değişiklik duyumunuz var mı hocam,ona da 27 Aralık demiştiniz?
-
@EsTerGon-Kalesi Sağ olasın
-
@108-Dönem ne bileyim kardeşim her şeyi biliyorsun buraya yazıyorsun aklıma takıldı yazdım. Sağolasın seni de korusun bizi bilgilendirdigin için de teşekkür ederim .
-
@108-Dönem öyle mi , ben biraz umutsuzum kardeşim geçen yıl elendim .Girersem 1. Olmak için çabalarım yoksa yine hüsran olur.
-
Peki kaynak tavsiyesi var mı an itibarıyla başladım çalışmaya?
-
@108-Dönem Eyvallah hocam
-
@108-Dönem hocam sayıştay ile ilgili bir duyum var mı ?
-
@108-Dönem hocam icra sınavına İİBFlilerin girme durumu hakkında bir bilginiz var mı acaba?
-
yasin çoban 2020 çıkmış
-
@balporsuğu, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
yasin çoban 2020 çıkmış
DÜZELTME - ÖN SATIŞ BAŞLAMIŞ SADECE ORTADA HENÜZ KİTAP YOK
-
@80üstamadnnmsz üstad kalan süre için nokta atışı bir kitap önerir misin ?
-
@vasathane nokta atışı bir kitap yok bence ama idare hukuku soru bakımından en fazla olduğu için kilit bir ders o yüzden gerekli kanun ve cbk lara iyi bakın. Soru kitabı olarak kas ı önerebilirim. Piyasadakilerden daha iyidir .
-
@80üstamadnnmsz statüs nasıl peki bilginiz var mı
-
@luce hic bakmadım bi fikrim yok kardeşim.
-
@80üstamadnnmsz teşekkürler bende KAS var ek olarak statüs de alsam mı demiştim
-
1453’ü çözen var mı arkadaşlar? MİA’nın konuları beğendim de soru bankası nasıl acaba?
-
Sınav tarihi 8 ya da 29 Kasım’a bırakılabilir deniyor. Doğru mudur bu bilgi arkadaşlar @108-Dönem @amirim @Korumaamiri @miAzim
-
@siyasalllııı duyum sağlam mı hocam
-
@pabloescobarr yok hocam benimki kurumdan alınmış bilgi değil. O yüZden burda sağlam duyum alan arkadaşlara sordum.