Maden ve Petrol Uzman Yardımcılığı 2019
-
E devletten diplomayı gönderdim umarım sorun cikarmazlar !
-
Kuruma telefonla ulaşamıyorum arkadaşlar,maden ve petrol uzman yardımcılığının maaşı konusunda bilgisi olan var mı? GİH 8. ve 9. derecede olduğu için diğer uzman yardımcılığına göre maaşı az olur mu?
-
@Alaaddin bende merak ettim bu konuyu 3600 gösterge mi olcak yoksa daha mı düşük olcak
-
92 ile başvurdum bakalım ne olacak.
-
kargo gecikmesini dikkate almazlar galiba benim başvuru hala gitmemiş kuruma nasip değilmiş
-
@hakan_lamekan benim de aynı kaç gün oldu ulaşamamış.ptt'nin yavaşlığına denk geldim.
-
@hakan_lamekan şu sıralar genel olarak ptt de sıkıntı var kurumla iletişime geçip anlatabilirsiniz hocam deneyin derim. Benim de ucu ucuna yetişti bugün
-
@hakan_lamekan normalde almamaları gerekiyor hatta ilanda da posta daki gecikmeler nedeniyle zamanında ulaşmayanlar dikkate alınmaz diyor ama Türkiye burası bellide olmaz bi şansınızı deneyin kurumu arayarak.
-
Bekliyoruz bakalım. Duyum alanlar varsa yazabilirler mi?
-
@rassal BTK da da postadaki gecikmeler dikkate alınmaz diyordu ama başvuru bittikten sonra ulaşan evrakları kabul etmişler.
-
@Estevez btk nın tarihi ne ki bi kurumsal yapısı olsun.
-
2 gündür arıyorum açan yok.bi öğrenci işleri bide burası tam hayalimdeki çalışma yerleri.umarım gelir.
-
Gireceklerin listesi ne zaman yayinlanacak ?
-
Açıklanmış. Listede hiç kız olmaması da bir garip
-
@mert12344321 http://www.mapeg.gov.tr/Duyurular/duyuru_dukuman/1312liste.pdf
91,97499 ile kapatmış -
listede bir tane sayıştayı kazanmış arkadaş var tebrikler :))
-
@İşzizgüçsüz 1 tane olmasından daha iyi. Kesin içerdeydi
-
91.3 e gelmedi. Ne diyelim sağlık olsun.
-
91.35'e de gelmedi ne günlere kaldık !
-
@aroma yerli yersiz başlığı gündeme sokmasaydın belki girerdin