Maden ve Petrol Uzman Yardımcılığı 2019
-
Duyum alan yada kurumu arayan var mı arkadaşlar
-
@W-J-Baumol ben iibf için mülakata girmiştim 23 ocak ta bizi komisyona götüren kişi (yanlış hatırlamıyorsam daire başkanı) bir ayı bulur dedi fakat kesin olarak bir ayın bitiminden hemen sonra açıklanır manasında değil de en az 2 ay gibisinden ifade etti
-
@UrsaBiVursa en az 1 ay gibisinden olacaktı pardon
-
@UrsaBiVursa anladım hocam çok teşekkür ederim
-
Aciklandi arkadaslar hayirli olsun.
-
Kazanan arkadaşlar hayirli.olsun sonuç bekleyip düşünmediğimiz kurumlara lütfen feragat verin bizi en iyi biz anlarız mesleğimizde başarılar
-
SGK denetmen yardımcılığında EMRE GÜNEŞ arkadaşımız kazanmış SGK dan ayrılacaksa muvafakat dilekçesini bir an önce verirse seviniriz.
-
@Ertuğrul-Bey kardeşim helal olsun bu nasıl bir takiptir. Adamın kendisinin daha kazandığından haberi olmamıştır:)
-
@LioN Grupta yazıldı kardeşim valla benimde haberim yoktu Hızlı hareket etmek lazım sayı ne kadar çok o kadar kişi sevinmiş olur
-
Sağlık uzmanlığı bekleyen varsa feragat ederse seviniriz.
-
Sağlık uzmanlığını kazanan arkadaşlarim da sağlık uzmanlığından feragat ederse çok iyi olur
düzenlenmiştir
-
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederiz
. Bu zor günlerde sgk dy feragat edecekseniz lütfen dilekçeyle de belirtirseniz biz bekleyenlere çok makbule geçer. Çok bekleyen arkadaşımız var. Teşekkür ederiz . Yolunuz açık olsun. -
silinmiştir
-
@çölkaplanı arkadaşa ulaşan biri olsa feragat eder eminim
-
200 kişilk göç uzman yardımcılığı 45 kişilik göç uzm yrd da kazanan varsa feragat edebilir mi
-
Feragat edecek var mı arkadaslar?
-
@LioN evet gerçekten haberim yoktu fakat kötü bir haberim var ben şu an sgk da göreve başladığım içij benim kadrom yanacak ve yerime yedek gelemeyecek (yedek gelebilmesi için başlamadan feragat etmem lazımdı) ilgöç uzman yardımcılığı mülakatına girmiştim onu da kazanırsam oradan feragat edeceğim Allah hakeden herkese nasip etsin iyi çalışmalar sağlıklı yıllar dilerim
-
@UrsaBiVursa il göçten adınızı görüp feragat etmektense şuan liste açıklanmamışken feragat ederseniz daha iyi olur bence
-
@pabloescobarr öyle bir şey oluyorsa tabiki yaparım hocam 913 gün işsiz gezdim heyecanla bekleyenlerin halinden anlarım
-
Bu ünvan hakkında ayrıntılı bilgisi olan var mı ya da şöyle sorayım populer olan kontenjanı bol olan ünvanlardan hangileri ile eş değer