TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı

KPSS A
    btk uzman yardımcılığı
    119
    775
    310933
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • piraye
      piraye @işszgçsz Son düzenleyen:

@işszgçsz öyle mi çok iyi o zaman:)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • M
        mazlumaday Son düzenleyen:

Hukukta cmk ve iyuk dahil midir ilanlar konusunda tecrübeli olan biri yardımcı olsun.Ceza hukuku denince bana kalsa c.özel ve cmk da dahil olur

odtüsbky 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
        • odtüsbky
          odtüsbky Rekabet Kurumu @mazlumaday Son düzenleyen: odtüsbky

@mazlumaday Dahil değil hocam ama araya bir iki soru atarlar mı belli olmaz, test yapılan merkez göç uzman yardımcılığı sınavında sınav konularında iş hukuku yazmasına rağmen sorulmamıştı. Yani bir bakarsınız 3 medeni sorup 8 tane İdare Hukuku sorabilirler yahut Uluslararası Hukuk'tan 5-6 soru patlatabilirler. Bu test sınavı biraz şansa kalıyor. İYUK ve CMK sorulsa bile sınavı etkileyecek türden seçici soru olacağını düşünmüyorum. Üstünkörü bakabilirseniz fena olmaz bence... Bakamayıp diğer konulara ağırlık verseniz de pek bir kaybınız olacağını düşünmüyorum. Bunun tecrübelisi tecrübesizi yok. Önceki yıllarda hep FETÖ'cüler hazırladığı için şimdi sınav komisyonu her halükarda değişmiştir. Tamamen öngörülemez vaziyette...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • habeascorpus
            habeascorpus Son düzenleyen:

hukuk sorular oldukça zor bence 😕

• ?
              Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

arkadaşlar. sadece kimlik yeterli mi sınava girmek için?

başvuru formu falan götürmüyoruz değil mi yanımızda?

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Z
                Zlatan @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@caletti - Adaylar fotoğraflı (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı, pasaport ve sürücü belgesi) bir kimlik belgesi ile gelmelidir.
                başka bir belge yazmıyor ilanda. ayrıca en az 1 saat öncesinde kurumda olmak gerekiyor.

• Z
                  Zlatan Son düzenleyen:

bu arada mühendis arkadaşlar sınava nasıl hazırlanıyorsunuz?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • piraye
                    piraye Son düzenleyen:

arkadaşlar aştiden btk ya nasıl gidebilirim maps baktım da tam anlayamadım?

hgrotius Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • hgrotius
                      hgrotius Yasaklı @piraye Son düzenleyen:

@piraye takisyle 15-20 tl tutar metro ile giderseniz kızılay'dan aktarma yapmanız gerekir.

piraye 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • piraye
                        piraye @hgrotius Son düzenleyen:

anladım taksiyle gitmek daha iyi.İnşallah daha fazla tutmaz

paca08 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • paca08
                          paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @piraye Son düzenleyen:

@piraye Taksiciyle anlaşın öyle binin yoksa Ankara'nın taksicileri Ankaralı olmadığınızı anlarsa yolu uzatıp öyle götürür. Daha fazla tutmaması için kaça götürürsünüz diye sorduktan sonra ne söylerse 5 lira aşağısını söylediniz mi tamam derler zaten.

• Z
                            Zlatan @piraye Son düzenleyen:

@piraye aştinin önünden sincan eryaman dolmuşları da geçiyor. aradaki mesafe çok uzak değil zamanınız olursa dolmuşla da geçebilirsiniz. btk nın yerini bilmezlerse tepe prime'ın yanında olduğunu söyleyin binanın büyük tabelası yoktu son uğradığımda

• I
                              issiziibfli Son düzenleyen:

Astiden Kizilay'a ordan Cayyolu metrosuNda Tarım Bakanlığı durağında inin Tepe Prime var onun yani

• ?
                                Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Kalemimizi kendimiz mi goturucez ben bisey anlamadim bu sinavdan

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • P
                                  paretowilfredo @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@siddharta Tedbirli gidin kardeşim. ÖSYM değil nihayetinde.

Dostlar hepinizin Allah yâr ve yardımcısı olsun. Hayırlı haberlerinizi, sorulara dair bilgilerinizi bekliyoruz.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                  ...

...her dem taze doğarız,
                                  bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • odtüsbky
                                    odtüsbky Rekabet Kurumu Son düzenleyen:

Herkes sınava gelirken kalem ve su getirmiş ancak içeri alınmıyor çünkü içerde verilecekmiş. BTK girişi önünde tadı çok lezzetli olan ücretsiz bir çay servisi var. Ücretsiz şişe su da var. Sınav 60 dakika sürecek.

• I

Cevapları hatırlayan dostlar 🙂 ? Benim açımdan hukuk maliye kolay, muhasebe fintab ağırlıklı olduğu için zorlandım, iktisat da fena degildi

• paca08
                                        paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı Son düzenleyen:

Başlatalım o zaman cevapları Hukukta;

1)Teminat sözleşmesi değildir leasing sözleşmesi
                                        2)Uluslararası antlaşmaları kim onaylar gözüm cumhurbaşkanını aradı o şıklarda olmayınca TBMM işaretledim
                                        3)Hangisi düzenleyici denetleyici kurum değildik KDK
                                        4)Ekonomik sosyal konsey ve adalet divanı BM-BM
                                        5)Kıymetli evrak sorusu evrak olmadan hak devredilir şıkkı
                                        6)Kanunu şekil ve esas bakımından anayasa mahkemesine götüremez 1/6 oranındaki milletvekili
                                        7)Anayasa Mahkemesi hangi kararı 2/3 oyçokluğuyla almaz Khk iptali olan şık
                                        8)BTK da kullanım hakkı süresi 15 yıl olan şık vardı

Bunları hukukta hatırlıyorum devamını getirelim arkadaşlar

Econumist 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • I

Ulastirma bakanligina bagli
                                          Genel islem kosullari düzenlemenin aleyhine

paca08 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • paca08
                                            paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @issiziibfli Son düzenleyen:

@pozitifdissallik o sorunun cevabı yani ulaştırma bakanlığı ile ilgili sorunun cevabı en az 4 üye ile karar alır diye dusunuyorum bende yanlış yaptım o soruyu

I A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 38
                                            • 39
                                            • 13 / 39
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti