Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@melvin hocam ben konuştum ıslak imzalıysa kabul edilir dendi
-
arkadaşlar amaçlarınız/hedefleriniz kısmına yazdığımız kısım eksik çıktığı için tekrar başvurup kısa bi şekilde yazıp bir daha başvursak sorun olur mu?Yoksa yarım yamalak kalan cümle olacak
-
btk sitesinde başvuruya ilişkin kısmı bulamadım link atabilecek olan var mı
-
@damir başvurular nasılsa sistemde görülmüyor mu sıkıntı olmaz bence eksik çıkması
-
Başvuru formunu çıktısını aldım. Neresine imza atılacak?
-
Hukukçu arkadaşlar ruhsat fotosu istiyorlar mı ben ruhsatı 15 güne alacamda
-
Ben yaptım başvurumu ruhsat fotokopisi de aldılar. İsterseniz bir deneyin içinizde kalmasın çünkü ısrarcısınız bu konuda :))
-
Arkadaslar başvuru sayfasını bulamıyorum kafayı yiycem.Sadece usom başvuru sayfasını bulabildim
Edit:tamam buldum
-
-
Yüksek kapatır gibi, dün gittiğimde çok başvuru olduğunu söylediler
-
Ingilizce sinav mi olacak? Neden sinav 11 ve 12 subat olarak gozukuyor?
-
Birkaç sayfa öncesine giderseniz bi arkadaşımız açıklama yapmıştı
-
@pozitifdissallik Yapma be hocam. 90 ve üstü zaten kesin gelecek ama belki 89'lara düşer diye umutla ders çalışıyoruz, inşallah giriş listesi çabuk açıklanır. İlan geldiğinden beri başvuruya kadar diğer hiçbir mülakat sonucu açıklanmadığı için 90,0-89,5 arası kapatacağı kesinleşti. Bu puan aralığındaki her 0,1 puan aralığında yaklaşık 10 kişi var. YDS şartı olmayınca YDS yüzünden birçok sınavı ıskalayan yüksek puanlı arkadaşlar saldırmıştır bence
-
@odtüsbky çalışmaya devam kardesim, belki o başvuranlar 80-85 aralığında olanlardır, benimde tam 90 hayirlisi artik
-
85e düşme ihtimali var mı arkadaşlar sosyal bilimler alanında
-
@NnN insallah düşer, ama zor gibi hocam
-
@pozitifdissallik hukukta puanlar sizce nasıl olur bir öngörünüz var mı?
-
Bazı adaylar usom sayfasindan başvuru yapmış onların başvuruları geçersiz sayılacakmıs.usom basvuru formu siber güvenlikle alakaliydi galiba.
-
@minelgaraib malesef hocam tahminim yok, ben Sosyal Bilimler için kurumla konusmustum
-
Sınav 11-12 şubatta olduğuna göre listenin pazartesi veya salı açıklanacağını diye düşünüyorum.