Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@paca08 Ben o arkadaşa "ben 150.'yim ucundan gelme ihtimali var, şansını deneyebilirsin" demiştim zaten:) Ayrıca 85'e inecekse bunun tek açıklaması olabilir. O da başvuru formunu çıktı alıp imzalamayı unutan birçok kişi olabilme ihtimalidir. Vakıflar Genel Müdürlüğüne başvuruda imza eksikse ya da başvuru belgelerinden biri bile eksikse e-posta atıp bilgilendirme yapmışlardı. BTK imzası eksik ya da ruhsat fotokopisi eksik başvuru sahiplerine tek tek falanca belgeniz eksiktir. Bunu tamamlayın diye mesaj göndermeyip direkt başvurularını geçersiz saymış olabilir. Yoksa 100 kişi hayatta 85'e düşmez, vallaha da düşmez, başka açıklaması olamaz...
-
@odtüsbky ben imza atmayı unutmuşum burayı da imzala diye uyardılar
-
@arafta bölümünüz ne bilmiyorum ama hukuk sorularından bulabildiklerini paylaşmıştı biri facebookta bir grupta. bütçe kanunu, kamu ihale kanunu vb. nden soru gelmiş hep ve epey zorlu bir sınav olacağa benziyor.
-
@siddharta hangi grupta paylaşılmıştı hukuk soruları, hatırlıyor musunuz?
-
@minelgaraib ''kurum avukatlığı'' diye bir grup var. stajyer avukatları ve avukatları alıyorlar sadece gruba ama.
-
@minelgaraib gruba katılamasanız bile, paylaşan çocuk soruları ''dönüşüm''de bulduğunu söylemişti.
-
@siddharta tamam teşekkür ederim.
-
@siddharta Dönüşündeki hukuk soruları uydurma, inanmayın. BTK soruları yayınlamadığı için almış olamazlar. Hadi alsalar bile dönüşümde 2016 BTK ve 2015 BTK sınavı sorusu diye sorular görünce şok oldum zira BTK en son 2013'te sınav yapmıştı. Hatta 2010-2013 arası neredeyse her yıl sınav açıp fetöcüleri doldurmuştu. 17-25 aralıktan sonra ihraçlara kadar sınav açmaması çok manidardı bence... Velhasılıkelam Dönüşüm'e güvenmeyin. Olmayan BTK uzman yrd. sınav sorusu koymaları tam bir şark kurnazlığı. Dönüşümün son baskısını almadım sadece kitapçıda bakmıştım...
-
@odtüsbky Valla bizde 3 tane belge istiyordu zaten üçünüde teslim ettim ama ya ben yanlış gördüm ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum başvuru sıram 70 lerde falandı. Son gün öğlenden sonra gittiğimi düşünürsek yeterli başvuru yapılmamış olabilir.
-
@odtüsbky yok zaten çocuk da 2013 sorularını paylaşmış sonrası yokmuş. ağırlıklı olarak da anayasa ve idareden soru paylaşmıştı. valla doğru mu yanlış mı hiç bilmiyorum. soruları görünce içim karardı. yanlış bilgi de vermiş olmayayım. umarım dediğiniz gibidir.
-
@siddharta hocam iibf benim..sınava girenlerin ilk 100-150 de olduğu düşünülünce çok az hata yapmak gerekir heralde test olması handikap oldu şu an hayırlısı artık elimizden geleni yapcağz
-
Ua hukuk ve elektronik haberleşme hukuku için kaynak ve çalışma tavsiyesi olan var mı acaba?
-
Dostlar muhtemelen sonuçlar yarın gelecek
Hukuk'tan 350 civarı bir başvuru var başvuran herkes sınava girecek gibi görünüyor.
İİBF'den de 300 civarı başvuru var, 85 yöresinde kapatacak muhtemelen.
Bir aksilik olmazsa yarın duyrulacak inşallah -
@paretowilfredo merhaba pareto : ) , sınav usulü ve çıkacak konuların soru dağılımı ile ilgili bir bilginiz var mı ve en doğru çıkmış sorulara nereden ulaşabiliriz, özellikle hukuk için soruyorum.
-
@minelgaraib Kardeşim sınav şekli hakkında bilgim yok açıkçası. 2 gün Klasik olma durumu olabilir ama net bilmiyorum. Çıkmış örnek teşkil edecek sınav bence yok kardeşim. Öncelerde yapılan özellikle ilk sınavlar çok basit ve ölçme kabiliyeti olmayan sınavlardı. O sınavlarla girenlerin de çok ciddi kısmı ihraç edildi. Sanırım anlatabildim. İlk kez düzgün ölçücü bir sınav yapılacak inşallah.
-
Sınavın test olduğu ile ilgili sanki daha önceki sayfalarda paylaşım vardı..bu konu hakkında güncel bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
-
@arafta yarın listelerle birlikte sınav usulüyle ilgili bir bilgi de verilebilir belki.
-
Kuruma güven duymadığım için geleceğimi düşünerek yüksek puanla başvurmadım, anlaşılan yalnız değilmişim ki 85'e kadar düştüğü söyleniyor.
-
Hukuktan dolmaması ilginç.Yds istemeyip dolmayan ilk defa görüyorum.Hele ki üst kurul olduğu düşünüldüğünde...
-
Kurumun güvenilmeyecek nesi var? Benim puanım 85.03 heyacn dorukta