Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Çok iyi olmuş YDS istemediği.
-
@paretowilfredo kardeşim tekrar alıma çıkacak yanlış anlamadıysam peki bu kpss öncesi mi olur sonrasına mı bıraktılar,bilgin varmı
-
İlanın ilk geldiği zaman o seviye yds yoktu, yds puanı aldık bu sefer yds şartı yok girecek arkadaşlara başarılar
-
@Hipokrat sormak lazım kardeşim tekrar. ama süreci düşünürsek yetişmeyecek gibi. Sınav + mülakat süreci derken Mayıs sonrasına kalır
-
Arkadaşlar ben salı günü ruhsat için basvuracağımda sınav için sıkıntı olmaz değilmi
-
başvuru tarihinde ruhsat elinizde olacaksa sorun olmaz diye düşünüyorum. yani o aşamada ibraz edebiliyor olmanız gerek
-
@paretowilfredo hocam şimdi başvuruyu yaparken ruhsat elimde olmayacağı için veremeyeceğim zaten kurum başvuru aşamasında ruhsat istemiyor. Ancak yazılı sınav da şubat 10 da olacağı için ruhsat yetişiyor.sıkıntı olmayacağını düşünüyorum
-
O zaman ruhsata sahip olduğunuza dair belgeleriniz vardır muhakkak bir şekilde hak kazanmışsanız sorun olmayacaktır muhtemelen.
-
İlan Sitede dostlar, Şu an hata veriyor yükleniyor muhtemelen. Tekrar hayırlı uğurlu olsun
https://www.btk.gov.tr/Error.html?aspxerrorpath=/tr-TR/BILISIM-UZMAN-YARDIMCILIGI-GIRIS-SINAVI-ILANI
-
Arkadaşlar bu, kurum yahut noter onaylı diploma-ruhsat dayatması nedir. Üniversiteden aldigimiz onaylı diploma örneklerini kabul etmeyecekler mi yani, çok mantıksız ve hukuk dışı bu.
-
@sezginci ruhsat süreci 1 aydan daha uzun sürüyor. İnşallah yetişir ama "yemin" törenini de es geçmeyin hesaplamalarınızda.
-
@Jackwolsk hocam bende tereddütle kaldım
-
@Jackwolsk ancak belgeleri elden vereceğim için detaylı şekilde sorarım
-
İnsan Kaynaklarındaki hanimefendiyi boş yere aramayın, kendisi izinden döndüğü için hiçbir bilgisi yok. Test mi klasik mi onu da bilmiyordu. Sınavla ilgilenen Osman Bey ile özel olarak göruştüm. Sınav önceki yıllardaki gibi test usülunde yapılacakmış. İlanda 2 gün yazmasının sebebi de kuruma takdir yetkisi sağlamakmış. İlanda herhangi bir değişiklik de olmayacak. Başvuru forumunda hukukçulardan ruhsatnamenin fotokopisini de isteyeceklermiş. Çünkü ruhsatın gelişi uzun sürebildiği için ruhsatı olup da sınava başvuramayanların hakkının yenmesini istemiyorlar ki haklılar, zaten sınava başvuru koşulu, başvuru tarihlerinde avukatlık ruhsatına sahip olmak.
Bu sene başka ilan gelir mi bilmiyor ama ben ihtiyaç olduğu için en azindan 2017 KPSS sonrası bir ilan daha bekliyorum. Bundan sonra YDS şartı hiç istenmeyecekmiş, yönetmelikle kaldırdık diyor. Kurumda yıllardır sınavla ilgilenen Osman Bey olduğu için her daim en doğru bilgi ondan alınır.
NOT: İçişleri AB uzman yrd mülakatı çıkışı p40 puan ve sıralamaları yazacam. En azından daha uygun bir puan tahmininde bulunabiliriz, daha başvuru için zaman var. Rahat olun...
-
@odtüsbky sınav testse benim için işler değişir p40 sıralama 160, gelir mi ne dersin?
-
Sıralamam 200lerde gelir mi gelmez mi diye bakmadan başvuracağım.Keşke yds şartı da olsaydı.
-
sınavın test olması iyi oldu. umarım öyle olur.
-
-
Test ise hakimliğe girenler hiç zorlanmaz herhalde. Umarım öyle olur nolur olsun amin
Bir de hukukçular olarak sadece hukuktan sorumlu olmak da büyük avantaj Depresyondan çıkaran ilan bu ilan -
@odtüsbky hocam benim staj bitim belgem var. Yarında ruhsat için başvuruyorum yazılı sınava kadar çok rahat ruhsatı alırım.kabul etmezler mi dersin