Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@Unforgiven Başarılar dilerim sizin bölüm hangisi?
-
@kingRagnar Ben mühendislikten gireceğim, perşembe günü 19-20 saatleri arasında.
Mühendislerden hiç ses çıkmıyor, kendimden başka bir kişiyi gördüm şimdiye kadar bir de siz varsınız sanırım. Mühendisler nedense gizli tutuyorlar -
@bilogrt38 bende anlamadım mülakatı geçenler pusu da bekliyo sanki söleyince bişey kaybedecekler. burda maksak kaç kişi mülakata kalmıs kimler hangi saatte gelicek ona göre fikir sahibi olmak
-
Ben de muhendislik 10 mart cuma 16.00-17.00 arası.
-
@asdfasdf teşekkürler. bende mülakata persembe 16.00 17.00 arası girecem mühendislikten
-
Mülakata giren arkadaşlar acaba ortam hakkında bilgi verebilirler mi?
Mülakat için 1 saat aralığı verilmiş. Mülakatlar 1 saat mi sürüyor yoksa aynı saat dilimi birden fazla kişiye mi verilmiş?
Cevap verecek olan arkadaşlara teşekkür ederim. -
@merhaba Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Mülakata giren arkadaşlar acaba ortam hakkında bilgi verebilirler mi?
Mülakat için 1 saat aralığı verilmiş. Mülakatlar 1 saat mi sürüyor yoksa aynı saat dilimi birden fazla kişiye mi verilmiş?
Cevap verecek olan arkadaşlara teşekkür ederim.Evet merak içindeyiz, bilgi veren olursa memnun oluruz.
-
Salı günü saat 18.00-19.00 arası gireceğim inşallah ben de hukuk alanından.
-
Arkadaşlar merhaba benim de alanim hukuk ve yarin gireceğim mülakata herkese başarılar.
-
Mülakata giren arkadaslar hangi alanlardan girdikleri farketmeksizin mülakat hakkında genel düşüncelerini paylaşabilir mi?
-
@kingRagnar geçen fazla kişi yok çünkü
-
@galatasaray Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@kingRagnar geçen fazla kişi yok çünkü
Bunu da bilmiyoruzki hocam, sayı yok. Sadece başarılı veya başarısız şeklinde sonuç gördük.
-
@bilogrt38 inşallah o sınavdan hakkıyla geçenleri mülakatta elemezler.
-
@galatasaray Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@bilogrt38 inşallah o sınavdan hakkıyla geçenleri mülakatta elemezler.
Sanırım herkes de hakkıyla geçmiştir, mühendisler olarak girdiğimiz sınav gerçekten çok zordu.
-
Bugün mülakata giren arkadaşlardan haber var mı?
-
@Anadolu cuma akşamına kadar kimseden ses çıkmaz bence..
-
Arkadaşlar bende mühendislikten sınava girmiştim başarısız oldumSonuçların detayı için Bimer e yazdım. cevabı şu şekilde oldu.
Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) yapmış olduğunuz Bilgi edinme başvurunuz ilgisi nedeniyle Kurumumuza yönlendirilmiş olup, Bilgi edinme başvurunuz incelenmiştir
İlgi’de kayıtlı bilgi edinme başvurunuz ile ilgili olarak Kurumumuzun ilgili birim(ler)i tarafından alınan bilgi "Başvuruda talep edilen bilgiler, Bilgi Edinme Hakkı Kanunu'nun "İstenecek bilgi veya belgenin niteliği" başlıklı 7'nci maddesinde; “ Kurum ve kuruluşlar, ayrı veya özel bir çalışma, araştırma, inceleme ya da analiz neticesinde oluşturulabilecek türden bir bilgi veya belge için yapılacak başvurulara olumsuz cevap verebilirler….." hükmü ile yine aynı Kanunun "Yayımlanmış veya kamuya açıklanmış bilgi veya belgeler" başlıklı 8'inci maddesinde "Kurum ve kuruluşlarca yayımlanmış veya yayın, broşür, ilân ve benzeri yollarla kamuya açıklanmış bilgi veya belgeler, bilgi edinme başvurularına konu olamaz. Ancak, yayımlanmış veya kamuya açıklanmış bilgi veya belgelerin ne şekilde, ne zaman ve nerede yayımlandığı veya açıklandığı başvurana bildirilir." hükümleri kapsamında değerlendirilmiştir.
Bu kapsamda, Kurumumuz tarafından ilan edilen Bilişim Uzman Yardımcılığı giriş yazılı sınavı 11/02/2017 tarihinde yapılmış olup, sonuçlar 23/02/2017 tarihinde Kurumumuz internet sayfasında duyurulmuştur.
Ayrıca, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun " Uzman istihdamı" Başlıklı Ek Madde 41- de "… Yazılı sınav, kurumun görev alanına göre yönetmelikle belirlenen konulardan yapılır. Yazılı sınav sonucunda yetmiş puandan az olmamak üzere, en yüksek puandan başlanarak giriş sınavı duyurusunda belirtilen kadronun dört katına kadar aday sözlü sınava çağrılır…" hükmü kapsamında, Kurumumuz tarafından yapılan Bilişim Uzman Yardımcılığı giriş yazılı sınavına katılan adaylar arasında en yüksek puandan başlamak üzere öğrenim alanları itibarıyla yapılan sıralamada, atama yapılacak boş kadro sayısının 4 katına kadar aday başarılı kabul edilerek sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır. " şeklindedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu
Tüketici ile İlişkiler MüdürlüğüSen bize kelime oyunu mu yapıyosun .. diyesi geliyor insanın. Bir haftadır bunu yazmak için mi uğraşmışlar. Sonuçları bu kadar gizlemenin sebebi nedir? üstelik şu günlerde bylock operasyonları yapılan bir kurumda? bizim kafamız nasıl rahat olsun. nerde kaldı şeffaflık adalet vs ?
-
istediğimiz şey emek verdiğimiz sınavımızın sonucu onu da vermemek için türlü türlü demagoji yazık!
-
Mulakatta cvnin en ince ayrintisna kadar soru soruldu.diger sorular:
Htfs nedir.
Ipsec nedir
Fetoyle ilgin var mi dersanesine gittin mi
Aileni anlat
İşini gücünü anlatBu kadar. Herkese basarilar.. Hepimiz icin. akkimizda hayirlisi olsun..
-
@asdfasdf Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Mulakatta cvnin en ince ayrintisna kadar soru soruldu.diger sorular:
Htfs nedir.
Ipsec nedir
Fetoyle ilgin var mi dersanesine gittin mi
Aileni anlat
İşini gücünü anlatBu kadar. Herkese basarilar.. Hepimiz icin. akkimizda hayirlisi olsun..
Hocam bende her ayrıntıya girmediler, temel soruları bana da sordular. Kendini taşır, aileni anlat, FETÖ ile ilgili aynı soru bana da soruldu. Teknik bir kaç soru vardı birde.
Bakalım sonuç ne olacak. Hakkımızda hayırlısı artık.