Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Listeler açıklanmış hayırlı olsun arkadaşlar. Şimdi ders çalışma zamanı
-
Dedigimiz gibi liste geldi dostlar. Hayirli ugurlu olsun hepinize
-
Konu dağılımı, sınav süresi ve soru sayısı ile ilgili bilgileri kurum daha sonra siteden ilan eder mi yoksa sınav anında mı öğreneceğiz?
-
Beni için bu listenin en büyük sürprizi @aliveli 'yi listede görmek oldu.
-
@odtüsbky ne diyosun
-
@aliveli Rekabet Kurumu gibi lojman imkanı olan üst kuruldan lojmanı olmayan bir kurum sınavına başvuru görünce çok şaşırdım hocam. IIBF'de ulaştırma ve özelleştirmeyi kazanıp da başvuranlara üst kurul olduğu için şaşırmadım. Ama bir üst kuruldan bir üst kurula şaşırdım doğrusu.
-
@odtüsbky listenin dolmayacağını biliyordum , çoğu kişi biliyordu , amaç daha ziyade kendimi denemek .
-
@aliveli Anlıyorum. Başvuruyu yargılamadım, sadece görünce şaşırmıştım. İyi ki de dolmamış, ruhsat istenmesi tahminimden çok daha etkili olmuş o zaman
-
@odtüsbky fiziki evrak ve ruhsat etkiler
-
Dostlar bu kurumun test sınavı nasıl olur, hiç cikmis sorularını da bulamadığım için kafam karisti?
-
Arkadaşlar sosyal bilimler sınavı test mi olacak? 11-12 şubat 2 günlük bir sınav süreci var ilanda . Yazılı sınavda İngilizce var mı ilan metninde rastlamadım
-
Liste açıklandı sinav tek gün hocam.
-
@pozitifdissallik ben de merak ediyorum ama bilen yok galiba. Kurum en son 2013te alım yapmış, o zamandan kalan da kaç kişi vardır kim bilir..
-
@pozitifdissallik Bilgi Teknolojileri Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Liste açıklandı sinav tek gün hocam.
Sınavda ingilizce var mı hocam ilan çok açık değil sınav konusunda. süpriz olmasın -
@eLectr0 insallah yoktur hocam, sürpriz sinav bizi bekliyor
-
@pozitifdissallik İnş hocam. Üst kurul sonuçta .ilanda yazmıyor ama güvenemiyorum da
-
Sınavda İngilizce sorulacağını düşünmüyorum, listeler açıkladığında da yazılı alan sınavına girecekler diye açıklama yapılmış zaten. Alan sınavı olarak ayrıca belirtilmemiş olsa ilgilizce de var mı diye düşünebilirdik bence.
-
Sınav 10 da. Açıklamada 90 dakika önce orada olun diyor. 8:30 da kurumda mı olacaz? Çok erken değil mi?
-
Şahsen hafta içi arayıp sorulabilir. Hiçbir sınav ilanında 90 dakika önce sınav yerinde olun diye yazmaz 60 dakikayı anlarım da 90 dakika nedir yani. İngilizce soracak olsalar sınav konuları kısmına yazarlardı diye düşünüyorum.
-
arkadaşlar mühendislik sınav soruları hakkında yok mu fikri veya bilgisi olan?