Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Mühendis arkadaşlardan genelde ses çıkmaz. herkes çok iyi yaptı galiba
-
@piraye Bilgi Teknolojileri Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@rmazandavulcusu btk mühendislik sorularını görenler ülkeyi terk etti anlaşılan
Olabilir bu şartlarda 35 neti yapan çıkar mı bilmiyorum
-
Ne zaman açıklanır arkadaşlar? Tahmin veya bilgisi olan var mı?
-
@rmazandavulcusu ben bugün aradım kurumu, son aşamaya gelinmiş. İlanların ne şekilde yapılacağını belirliyorlarmış (sonuç ilanı anladığım kadarıyla) Peki sonuçlar okundu mu dedim, son aşamaya gelindiğini söyleyebilirim dedi. Son olarak yarın veya en geç pazartesi açıklanır dedi.
-
puanlama nasıl olacak ? 35 net üstü mü sıralamaya girecek ? mühendis arkadaşlar ortalama ne civarda yaptınız ?
-
@minelgaraib teşekkürler hocam. Kurumun YDS istemeden ilana çıkmasından acil personele ihtiyacı olduğu anlaşılıyordu ama güvenlik soruşturması vs araya girer diye bu kadar çabuk beklemiyordum. Bu kadar çabuk okunması torpil şüphelerini de biraz gideriyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@alp ben bilgisayarcıyım ve alanım dışında birçok soru vardı. Elektrikçiler içinde aynı şey geçerli. Kısacası mühendislerin ortalamalarının yüksek olacağını sanmıyorum. Çan eğrisi muhtemel.
-
@rmazandavulcusu inşallah dediğiniz gibi çan olur zira benim boş sayım çok fazla
-
@alp benimde boşum fazla hocam. Endişe etmeyin herkes aynı durumda bence.
-
@rmazandavulcusu herkesin hakkında hayırlısı diyelim hocam
-
Bugün açıklanır mı acaba arkadaşlar
-
kurumu gün içerisinde arayan var mı ? En azından ptesi açıklanacaksa bugun boşuna beklemeyelim
-
mühendis arkadaşlar benimde boşum fazlaydı.Hem alan dışı soruların çok olması hem de yanlışın doğruyu götürmesi boş sayılarını arttırdı.35 net bana da çok uçuk geliyor.Hakkımızda hayırlısı...
-
aramayı deneyen var mı arkadaşlar? cevap veriyorlar mı?
-
@hukukuzmanı evet, 0312 294 7356yı arayınca cevap veriliyor.
-
@minelgaraib siz aradınız mı?
-
@hukukuzmanı dün aradım. Son aşamaya gelindiğini ve cuma ya da en geç pazartesi günü açıklanacağını söylediler.
-
ben bu numarayı arıyorum ve aradığınız kişiye şu an da ulaşılamıyor diyor sabit hatta ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım
-
ben de bilgisayar mühendisiyim. bilişim alanı için elektronikçilerle bilgisayarcıları aynı sınava sokmaları çok yanlış olmuş. keşke ayrı sınavlar olsaydı ve farklı kadro açsalardı. 35 neti bulan belki de hiç olmayacak.
Hukukçularda 40 üzeri netten bahsediliyor mühendislikte imkansız. -
arkadaşlar bugün açıklanır mı sizce?