Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@minelgaraib hangisi 1921anayasasinin ozelligi degildir diye soruyordu
-
@siddharta böyle bir soru okuduğumu hiç hatırlamıyorum Teşekkür ederim
-
@minelgaraib hatta diger seceneklerde kuvvetler birligi, meclis hukumeti sistemi vardi. Simdi hatirladim. 1921 anayasasinin ozelliklerindendi bunlar da. Bilirsiniz zaten.
-
@siddharta şıkları söyleyince hatırladım ben soruyu 82 anayasası diye okudum sanırım,bu hiç iyi olmadı teşekkürler tekrardan.
-
@siddharta dolandırıcılıkta yanlışı sormuyor muydu ya, direk taksire atladım o yüzden. 7, 8 yanlış gibi bişey bekliyorum. Büyük ihtimalle mülakat olur. Sınava katılım baya yoğundu ama. Hem de bedava sınavde ÖSYM den çok şey verdiler
-
@Hanskelsen dogruyu soruyordu. Ben de 10-11 yanlis cikacak galiba. Sacma sapan hatalar yapmisim umarim mulakat olur
-
Arkadaşlar öngörülerinizi alabilir miyim?
Hukuk ve Sosyal Bilimler kaç doğru ile kapatır tahmini? -
@siddharta inşallah olur
-
@Econumist bence hukuk 36, 38 civarı kapatır.
-
Bu arada olasi kast denmis cevap, onu bilincli taksir demistim. Neden olasi kast ki?
-
@siddharta sonucu öngörmüş ama gerçekleşmemesi için de bir çaba sarfetmemiş olduğu için olası kast diye düşünüyorum
-
@minelgaraib son olarak bilesik suc mu dediniz yoksa cok hareketli suc mu?
-
@minelgaraib ona çok hareketli dedim
-
Sonuçların açıklanması tahmini kaç gün sürer?
-
Daha önceden bu sınava giren tecrübeli arkadaşlar kaç günde açıklanır acaba?
-
Kurumun neredeyse tamamen boşaldığını ve acil ihtiyaç olduğunu düşünürsek test usulü bu sınav çok sürmez bence ve akabinde yeni bir alım olacaktır muhakkak.
-
@paretowilfredo Ben de aynı fikirdeyim ancak test sınavı önceki yıllardaki gibi bu cuma açıklansa bile güvenlik soruşturması sürecinin uzun süreceğinin kesin olmasından ötürü 2017 KPSS'nin açıklanmasının hemen ardından bir ilan gelmesini bekliyorum.
-
@odtüsbky sizce kaç netle kapatır önceki yılları da baz alarak, bir öngörünüz var mıdır?
-
@minelgaraib Hocam lütfen bu tip soruları sormayalım zira ne kadar hesap kitap yapsak da tahmin etsek de tutturamayız, sadece kendimizi oyalamış oluruz. 50 soruda 35 neti aşan yeteri kadar kişi olmazsa kurum çan yapar mı yapmaz mı bunu bile bilmiyoruz. Kurumda da kimse bilmez. Başkan yapın derse yapılır ve liste açıklanır. Eminim 2017 KPSS sonrası da kaç nete kaç puan gelir muhabbeti de alıp başını gidecektir :slight_smile: Ümit edelim ki önceki yıllardaki gibi çabuk açıklansın...
-
selamlar.
bekleyişler etkisi nedir? aradım ama notlarımda bulamadım.