Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Ben bugün öğleden önce görüştüm. bilmediklerini incelemenin devam ettiğini söylediler. sonuçlar açıklandıktan sonra güvenlik soruşturmalarının olacağını onların da kısa sürmeyeceğini söyledi görevli kişi. şu an açıklansa bile atamanın yapılması epey zaman alacak anlaşılan.
-
merkezi atamalarda tercih verdim artık
-
@izmitt 5. aya girdi hala acıklanmadı . Bu gidişl dee yakın zamanda açıklanacağı yok gibi duruyor. Bugün kuruma arayıp ulaşabilen var mı son durum nedir
-
@tikitaka buraya sürekli bunu yazmaktan sıkıldım ama bugün de çok yakın bir zamanda açıklanacağı söylendi. Net bir dille yakında açıklanacağı bilgisi geldiğini söylediler.
-
@minelgaraib hangi numaradan görüşüyorsunuz acaba farklı kişiler farklı bilgiler veriyor olabilir
-
@merhaba sitedeki iletişim numarasından görüşüyorum santral bağlıyor, sürekli aynı kadın çıkıyor ben her aradığımda.
-
@minelgaraib bende bugün aradım ve net olarak ne zaman acıklanacagına dair hiçbir bilgimiz yok dediler.
-
-
Sizin süreciniz bizi yordu redmen arkadaşlar ya amma uzadi bu iş atanin da bitsin şu iş artik iibf den 5 kişi aliyomus bu arada şaşırdım
-
Ankara da olan varsa kuruma gidip sorabilir mi , belki bu şekilde ne zaman acıklanacagına dair net bilgi alınabilir
-
yeni bir gelişme var mı?
-
@izmitt En kısa sürede açıklanacakmış!!!
-
@kingRagnar kimden bilgi aldınız bilgiyi?
-
@merhaba Santrali aradıktan sonra santral İnsan kaynaklarına yönlendiriyor. Onlarda herseferinde klasik bu cevabı veriyorlar.
-
Listeler ve yazılı sınav sonuçları açıklanacağı zaman en doğru bilgiyi bir beyefendi vermişti, ismini hatırlayamadım. Arayınca direkt kendisi açıyordu telefonu. Şimdi yine arıyorum fakat cevap veren kimse yok...........
-
@minelgaraib Osman Bey olmasın o? 2010'dan beri her sınav açıldığında süreci en çok bilen hep o oluyor...
-
zaman göreceli bir kavram en kısa süre neye tekabül ediyor?
-
@odtüsbky Evet olabilir belki de. Burada o dönem paylaşılan numaradan aradığımda her seferinde net bir şekilde bilgi vermişti. Şu an telefonu açan yok ne yazık ki.
-
Kimilerine göre uzay çağı olan içinde bulunduğumuz bu çağ; kimilerine göre ise bilgi çağı, teknoloji çağı yahut hız çağı. Ve benim güzel ülkemin üst kurul statüsündeki Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun ise hızı 4 aydır şahit olduğumuz üzere ortada. Buradan sayın başkan Fatih SAYAN'a sesleniyorum, kuruma kabulün akabinde uygun görmeleri halinde kurumun idari işlerindeki bu hız sorununu çözmek için çalışmalar yapmayı taahhüt ediyorum.
Herkese başarılar, sabırlı bekleyişler. -
Ben Fatih Sayan. Mekanin sahibiyim. Yarın gel başla.