Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Kazanan var mı hukuktan arkadaşlar? Asil ve yedek liste olarak açıklanmayacak mı?
-
Dostlar kazanıp da, SGK Denetmen Yrd'dan feragat edecek var mı
-
@izmitt Benim de başarısız (mühendislik)
-
Kazanan arkadaslar diger sinavlardan feragatinizi verirseniz sevinirim siyasi torpiliniz var anladik da buna gireyim digeri olursa ona giderim geri anlayisiniz yuzunden biz zaten torpilsiz olanlar basarisiz yazisi gorup duruyoruz! Hakimligi kazanan bir arkadasim btk yi da kazanmis ve burayi okuyorsan hic sevinmedim!!! Insallah torpiliniz birgun biryerinizde patlar
-
Arkadaslar nerden bakiyorsunuz ben bulamiyorm yardimci olursaniz sevinirim
-
Kariyer.btk ya girince buton pasif gorunuyor tiklanmiyor bakan arkadaslar nasil baktiklarini açıklayabilirmi lutfen?
-
Hocam önce aktifti sonra pasif oldu. Ordan baktık yani.
-
@abcdef kariyer.btk dan bakmıştım ama şimdi çalışmıyor buton. Umarım sonuçlar yanlış açıklanmıştır
-
Sitede duyuru yayınlandı
-
keşke kazananları görebilme şansımız olsa. Kimler kazandı ?
-
Sizin güvenlik soruşturmaları daha verilmemiş miydi? Bir de onun sürecini mi bekleyeceksiniz arkadaşlar?
-
@piglet Açıkçası burada güvenlik soruşturması yapıldığı için sonuçlar geç açıklandı yazılmıştı.
-
@informatics ama sonuc acıklama sayfasında atanmaya hak kazanan arkadaşlardan güvenlik soruşturması 3 nüsha olacak şekilde istendiği yazıyor.
-
Benim de sonuc basarisiz (muhendislik)
Mecliste dayisi olanlari pardon kazananlari tebrik ediyorum. Pek inanmiyorum ama insallah hakki olan kazanmistir ne diyelim.. -
Baya umutluydum lakin olmamış, hayırlısı olsun. Devletimizin takdiridir deyip yolumuza bakmak gerek. Kazananlara tebrikler, kazanamayanlara da en kısa sürede hayırlı haberler diliyorum.
-
Referans olmadan kazanan var mi samimi şekilde söylesin lutfen
-
Mülakatı geçtim kazandım diyeni duyamadım. Nasıl bir kurum burası anlamadım. Mühendis ihtiyacı var en az 200 kişi ama personel alınmıyor.
-
bende geçemedim mühendislikten girmiştim
-
@Mimar Forumda linç edileceklerinden ya da söylediklerine inanmayacaklarından söylemiyorlar. Başka kurum sınavlarında da yaşandı bu. Elenen herkes kendini haklı görüp torpilim yoktu kazanamadım diyor. Birçok kamu kurumu ihraçlardan ötürü referanstan ziyade güvenlik soruşturmasına bakarken ve liyakati ön plana alırken (hakimlik hariç) kazanan herkesi dayısı var diye itham etmek çok yanlış. Bu tip alımlarda tek sıkıntı listenin tamamının yayınlanmamasından kaynaklanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Kurumu da yayınlamamıştı. Ancak forum üyesi olmayıp orayı kazanan bir arkadaşım var. Hatta bu arkadaş başka birkaç mülakattan elenip bir mülakatta da yedek olmuştu. Ne kadar çok mülakata girerseniz şansınız o kadar artar. Ben girdiğim 3 mülakatın ikisinde elenip birinde kazandım. Artık FETÖ'cülerin domine ettiği komisyonlar olmadığı için güvenlik soruşturmasında bir sıkıntı yoksa kimsenin öyle 8 kez 10 kez eleneceği mülakatlar olacağını sanmıyorum. Tabii birkaç seneye bu değişebilir ancak şimdilik böyle... Mülakatlar da biraz deneyim biraz da şans işi. Ayrıca kazananları hakimlikte görüyoruz onlar arasında vali akrabası dahil birçok bağlantı çıkıyor ama değişen bir şey yok. BTK listesini görseniz yine bir şey değişmeyecek. Torpille giren torpille, hakkıyla giren hakkıyla girmiş olacak. Bazı kurumlar işe alımı gizlilik olarak gördüğünden listeyi açıklamayabilir. Kimisi de İçişleri Bakanlığı gibi listeyi açıklayıp bir iki ay içerisinde yok ediyor. Her kurumun geleneği, politikası ayrı... Elenenler umudunu kaybetmesin, 15 Temmuz 2016 sonrası liyakatin arttığı bir dönemde olmalarını iyi değerlendirsin. B grubunda torpil yine döner, sonuçta nitelikli birisi aramıyorlar, kuru kalabalığı elemek için matematik tarih soruyorlar ancak a grubu mesleklerde nitelik cidden önemli...
-
Sonuçlar hayırlısı olur inşallah.
Kurum hakkında bilgisi olan arkadaş var mı?
Özellikle hukuk alanında bilgisi olan arkadaşlar- çalışma ortamı
*çalışma şartları
*duruşmalara girme durumu vs
veyahut herhangi bir bilgisi olan varsa rica etsem paylaşabilir mi ?
- çalışma ortamı