Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Şeffaflık şart. Bari puanımızı yazin da neye gore basarili veya basarisiz sayildigimizi bilelim.
-
Yukarıda kurum hakkında bir tartışma dönmüştü.Bu sonuç açıklama şekli de şaşırtmadı çok
-
kurumun kendisi şeffaf değil ki ne bekliyorsunuz arkadaşlar.. sorunun birisi net yanlıştı uluslar arası anlaşmalar sorusu net yanlıs gel gelelım baska bır soru da turkıye orta gelırlı ulkeler arasında yer alıyor ama gecen ay cumhurbaskanı oecd bızı ust gelırlıler arasına koydu dedı(resmi acıklama yapıldı orta gelırlıler arasındadır)
ve bu soruyu hazırlayan yavsak da gıder yalakalık yapacagım dıye cevabı ust gelır verırse, ve sen ben de bunu hıc bır zaman bılemezsek nerde seffaflık!!! hayatımız 3 5 yavsagın 2 dudagından cıkacak seylere bakıyor vallahı lanet okutcaklar artık yazık!!!! -
50'de 40 bekliyordum nasıl başarısızım anlamadım, 80 kişi üstünde mi yapmış alanım hukuk
-
Başımıza 20 tane takım elbiseli gözetmen koyarak sınav yapan kurum kazananların listesini açıklamaktan aciz olamaz diye düşünüyorum ama durum ortada.
-
11.02.2017 tarihinde yapılan bilgi teknolojileri iletişim kurumu bilişim uzman yardımcılığı sınavının sonuçları açıklanmış olup sınav sonuçlarına dair geniş açıklama yer almamaktadır. sınavı kazanan en son kişinin kaç puan ile kazandığının ve benim kaç puan aldığımın tarafıma aciliyetle bildirilmesini bu sonuçlara göre itiraz edeceğimin bilinmesi üzerine şeffaflığın ve adaletin sağlanması için bu bilgilerin tarafıma bildirilmesinin gereğinin yapılmasını arz ederim
arkadaslar bu yazıyı kopyala yapıstır yapıp bımerden hepınız bence bılgı edınme ısteyın ve hatta sıkayet yazısı yazın belkı adi insanlar baskı olursa acıklarlar olmadı sıze zaten donus yaparlar mecburen
-
bilim sanayide aynı olmuştu tonla şey yazmıştım hiçbir cevap alamadım.İnşallah burası en azından puanları açıklar.
hayır 2 haftadır ne yaptılar anlamadım. -
Arkadaşlar ulaştım en sonunda biz açıklamıyoruz komisyon bu şekilde açıkladı birşey yapamayız dediler.Öğrenmek istiyorsanız bilgi edinme başvurusu yapın dediler.
Hakkım zıkkım olsun oraya torpille girenin boğazında kalsın aldığı maaş -
Başarılı olan var mı arkadaşlar? Yoksa kimseyi almayacaklar mı
-
Bence kim kaç bekliyosa başarılı, başarısız olmuşsa burda paylaşsak iyi olur enazından bir fikrimiz olur başarılı olan arkadaşlar kaç bekliyordu bi yazsalar
-
@basol477 kuruma dilekçe yazdım hatalı sorularla alakalı hiç bir dönüş olmadı uluslararası antlaşma sorusu ile TR'nin gelir düzeyi ile ilgili soru kesinlikle yanlış. Keza Notları acıklamamaları ayrı bir saçmalık
-
@Econumist Yalnız değilsiniz bu konuda ama pes etmek gibi bir lüksümüzde başka alternatifimizde yok malesef
-
Hukuk uzman alanında 43 44 civarı net ile başarılı büyük ihtimal 40 üstü kapattı hukuk
-
Hem sınavı kazananlar listesi yok hemde sınavdan sonra soruları paylaşmadılar. Yani farazi doğrularımız üzerinden tahmin yürütüyoruz. BTK gibi kurumun onca şeyden sonra ders almadığını ve şeffaf olmayan bir sınav süreci olduğunu gözlemliyorum. Sadece başarısız veya başarılı sınav sonucu olacaksa neden bu kadar beklenildiğini merak ediyorum.
-
Arkadaşlar sosyal alanında kazandım 2 boşum vardı 3 4 tane sorunun yanlış olduğuna emindim 40 gibi doğrudan emindim
-
Adi teknoloji kurumu..bu zamana kadar 40 dan fazla kurumun sinavina girdim hayatimda ilk kez bacagimin ustunde bir sinav yaptim. Teknoloji kurumu lakin ne soru acikliyor ne cevap ne kac ile kapattigini ne kimlerin kazandigini.. Hic bir sey seffaf degil yazik inan insanlar onca emek veriyor..soruları hazirlayan daire baskani arkadaslar heralde hakimdi bu adam..50 soruyu hazirlayamayacak kadar aciz.. Şeffaflık beklemeyelim bence ve yine kaderimize razi gelecez elbette yine kesin olarak birilerinin hakki yenmis olcak allah hak yiyenlerin hayatinda her daim gaklarinin yenildiği bir düzenle karşılaştırsin baska diyecek cok sey yok
-
@J.M.KEYNES saol kardeşim bilgin için hayırlı olsun demekki sosyal bilimlerde 40 civari netle kapatmş.ama snavın açklanmaması soruların yanlıslığına cevap verilmemesi vs. Gercekten insanların zoruna gidiyo
-
Arkadaşlar benim de başarılı fakat ben özellikle mevzuata çalışma fırsatı bulamadığım için olumlu sonuç beklemiyordum sosyal alan demek ki düşük puanla kapatmış. Puanlarımızı göstermemeleri tuhaf ama bu aşamada bile torpil referans döndürdüklerine inanmak istemiyorum gerçekten..
-
Ben hukuktan girmiştim başarılı. 39-40 bekliyordum ama sorular ve cevaplar yayımlanmadığı için tahminimin üstü altı olabilir yanıltmayayım.
-
Kesinlikle haklısın hocam sonuçta en fazla 20 kişi kazandı listeyi yayınlamak neden zor olsun kaldı ki sistemden sorgulatmak daha zor olsa gerek