Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@merhaba ben bugün görüştüm.telefona çıkan hanımefendi,sonuçların yakın zamanda açıklanmasını kendilerininde beklediğini ancak ne zaman açıklanacağına dair kesin bir şey söyleyemeyeceğini,sürecin devam ettiğini söyledi.iki hafta önce, bu hafta içinde açıklanır şeklinde yapılan açıklamadan dolayıda mahçup olduklarını bu yüzden tarih veremeyeceğinide belirtti.
-
@SH5826 teşekkürler. Bekleyelim bakalım yapabilecek pek bir şey yok gibi.
-
bir de biz arayalım farklı bir şey duymak umuduyla
-
@izmitt aradığımda telefonu açan kişi bayramdan önce KESİNLİKLE açıklanmayacağını bayramdan sonra hangi hafta açıklanacağını bilmediklerini söyledi.
-
Bayram da geçtiğine göre tahmini olan var mı arkadaşlar ne zaman açıklanacağına dair?
-
@merhaba önümüzdeki 3 gün kurumlarda kimse yok açıklanmaz diye düşünüyorum.
-
ben bir kurumda çalışıyorum ve varız tüm kurumlar açık
-
bu hafta açıklanır umarım
-
O değil de bu gecikmeler yüzünden merkezi alımda çok kadro açmışlar gibi elimizde olan da yanacak..
-
@asdfasdf Evet haklısın iyice arada kaldık bir önce açıklasalar da bari boşuna beklemesek.
-
hep beraber arasak mı
-
@izmitt bir şey değişeceğini düşünmüyorum, kesinlikle tarih veya bilgi vermiyorlar. Bayramdan sonraki en yakın zamanda açıklanacağı söylendi en son.
-
@izmitt aramakta ve bimer vs yazmakta fayda olabilir.
-
Arkadaşlar hukuk alanında kaç kişi takip ediyor başlığı? Diğer kurumların uzmanlıkları ve hakimlikler açıklandı hep. mülakata 80 kişi çağrılmıştı sanırım.
-
@izmitt hep beraber topluca arama yada mesaj atma vs. yapmak gerekli bencede. cünkü yakın zamanda acıklayacak gibi durmuyorlar.
-
Kurumun 1/3 ü atıldı. Bundan sebep iş yoğunluğu aşırı artmış. maaşları da eski uzmanlar gibi değil zaten. Merkezi atamada dhmi, teiaş ya da Mkek gibi kurumlara yerleşirseniz dönüp arkanıza bakmayın.
-
Bu hafta içi açıklanma ihtimali nedir sizce?
-
@SH5826 Bu hafta acıklanma ihtimali önceki haftalar ne hissettiysem o yani belirsiz. topluca herkes arasın sık sık belki insafa gelir acıklarlar.
-
@SH5826 ben önceki haftalara göre yüksek görüyorum. Daha önce kurumu aradığımda hiçbir bilgimiz yok, biz de bilmiyoruz vs vs derken en son aradığımda bayramdan sonraki en yakın zamanda açıklanacak demişti. Artık insan kaynaklarının da bilgisinin olduğunu düşünüyorum.
-
ben aradım fakat kimse telefonu açmadı