Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Polemik yok, çalışmak var.
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Maalesef sürecin devam ettiğine dair bilgi dışında pek bir şey edinemedim. Ancak BTK ile alakalı özel olarak özeniliyor. Devletin en kritik noktalarından biri olarak en çok sorun doğuran yer oldu maalesef geçtiğimiz süreçte. O yüzden çok ince ayrıntılıca araştırmalar yapılıyor ki işe başlandıktan sonra bile didik didik edileceksiniz muhtemelen. Maalesef dua etmekten başka bir şey gelmiyor bu bekleyişe dair elimizden. Allah sabrınızı dirayetinizi artırsın.
-
@paretowilfredo Aleyküm Selam, ilginiz için teşekkürler.
-
Arkadaşlar az önce insan kaynaklarından verilen bilgiye göre sonuçlar yarın açıklanıyormuş. Telefonda konuştuğum kişi gün içinde olmazsa gece yarısına kadar mutlaka açıklanacağını ve siteyi takip etmemiz gerektiğini söyledi. Şimdiden hepimizin hakkında hayırlısı olsun....
-
@minelgaraib Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Arkadaşlar az önce insan kaynaklarından verilen bilgiye göre sonuçlar yarın açıklanıyormuş. Telefonda konuştuğum kişi gün içinde olmazsa gece yarısına kadar mutlaka açıklanacağını ve siteyi takip etmemiz gerektiğini söyledi. Şimdiden hepimizin hakkında hayırlısı olsun....
Hadi inşallah
-
Bugun arayan oldu mu ?
-
telefonu açan sinirli hanımefendi bugün açıklanacağını takipte kalmamızı söyledi.
bence aramayın artık onlar da bıktı sanırım telefonlardan -
@izmitt Ortada 4-5 aydır açıklanmayan bir mülakat sonucu var. Ve 4-5 aydır mülakatın açıklanması ile ilgili bir duyuru, güncelleme yapılmadı. Yapılsaydı kimse aramazdı zaten. En azından şu tarihe kadar açıklanma ihtimali yok diye bir duyuru yapılabilirdi
-
@izmitt gerekırse sabaha kadar takıpte kalın dedi ayrıca yazmayı unutmusum
-
@izmitt Sabaha kadar takipte kalın ne demek. Bu nasıl saçma bir cümle. Yarın öğreniriz en kötü
-
Btk kariyerden açıklanmış sanırım bakar mısınız
-
arkadaslar kariyer.btk.gov.tr de açıklanmış sonuçlar. benim olmamış kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
-
.......................
-
@SH5826 kazanan var mı
-
Benimde başarısız!
-
..........................
-
@SH5826 Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Benim başarılı diyo ama emin olamadım
Hayırlı olsun hocam
Hangi alan? -
@bilogrt38 .....
-
..........
-
Siyasi liderim RTE diyenler kazandı anlaşılan