2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
Yeni bi duyum yok mu arkadaslar ders calisma heyecanim azaldi biraz gaza getirin
-
5000 guy alınacak yeter mi bu kadar gaz
-
@keynesin-amcası okuduktan sonra kitabi bitirmisim
-
Aksam yapacağımız etkinlik,İzmirde ki üzücü olaydan dolayi daha sonra yapılmak üzere ertelenmiştir... wn yakin zamanda yeniden etkinlik icin cikacagiz
-
GEREKLI MERCILERI ARAMAI UNTMAYIN SORUN ILANI SUREKLI
-
Mücahit civriz bakanın özel kalem müdürü 0312 425 00 80.
-
Ne kadar çok araryıp sorarsak illa durum farkedilecektir sonra bakana söylerler belki
-
MÜCAHİT CİVRİZ bakanın özel kalem müdür
0312425 00 23 - 80
0312415 10 13
Fax: 0312425 00 58 beyler bayanlar arayın fax cekın bızım mesgulıyetımız herkesın mesgulıyetı olmalı -
beyler yenı ıhraclar oldu yakında ılanlarımız da gelecektır guzel bı etkınlık tarıhı belırleyecegız ya pazar ya pazartesı
-
PAZAR GUNU YANI YARIN SAAT 20.00 DA ETKINLIK ICIN SOZLESIYORUZ KARDESLERIM KIMLER VAR BI SES CIKARTABILIR MI?
-
@john-nash ettiğin mücadele takdire değer kardeşim umarım sonuç alırsın.
-
-
250 ye yakın guy atıldı. Bakalım alımlara yansiycak mi
-
@john-nash inşallah tag ile saat belli olsun üstümüze düşeni yaparız
-
EYVALLAH DOSTLARIM SIZLERDE UYUYAN ARKADASLARIMIZDAN RICA DA BULUNUN TAGI BEN BURDA 20.00 A 2 KALA YAYINLAYACAGIM MUCADELE BIZIM VALLA KIZLAR BILE SAHIP CIKIYOR GRUPLARDAKI BAZI ERKEK ARKADASLARDAN RICA DA BULUMDUM TERS TERS CEVAP VERIYORLAR EMINIM KI BI KIZ PROFILI ILE RICADA BULUNSAM AGIZLARINI AYIRARAK KATILIRLAR INSALLAH 2000 ACILIR BIZIM OLUR SINAV REHBERDEKI ARKADASLARDAN R9ICA DA BULUNUN SIZLERE DE TESEKKUR EDIYORUMM
-
Selam Arkadaşlar,
Geçen üzücü olay neticesinde ertelenen etkinlik bugün akşam yapılacaktır inşallah. Akşam 20.00'de Gelir Uzman Yardımcılığı sınav talebi etkinliği için Twitter'da olalım lütfen! Alalım çayımızı geçelim twitter başına 2017 Kpss öncesi bu ilanı koparalım. Etkinlik çok eğlenceli oluyor birbirinden enteresan sözler düşünceler... Sizi anlayan insanların olduğu dertlerinizin ortak olduğu bir alan..Kaçırmayın derim. Sizinde ekleyeceğiniz iki lafınız vardır eminim Kendin için Akşam 20.00' de Twitter'da görüşmek üzere. Lütfen etkinliğin olduğunu yayalım arkadaşlar. Derslerinizde Kolaylıklar... -
Aksam saat 20.00 kardeslerim burdasiniz degil mi face de gruplarda duyurun ben başladım ozelden arkadaslara yaziyorum rehberde ki arkadaslara rica ettim hatta ultraaslan grubu arkadaslarima da atin diye rica da buluncam
-
niye 3 bin ya? neden bu kadar az istiyorsunuz? sadece ben mi garipsiyorum acaba bu sayıyı? farkındaysanız 1 yıldan fazladır alım olmuyor ve emeklilik, ihraç, farklı bi mesleğe geçiş gibi baya guy açığı vardır, olmalıdır en azından.. ülkede 81 il, 919 ilçe var.. binlerce iibf'li işsiz var.. yıllardır baba parasıyla geçinenlerimiz var.. bilmiyorum ama fazla sayı göz çıkarmaz. bence bu akşamki ve sonraki etkinliklerimizde en az 5 bin demeliyiz.
-
@furkanbey kardeş doğru diyorsun ama gerçekçi olmak lazım biraz. Bir alımda en fazla 2.000 kişilik ilan veren bir kurum var. 5.000 demek biraz acayip kaçıyor
-
@Dick-Advacoat ben gerçekçilikten uzaklaşmadım ki. tutupta 10 bin alsınlar falan demedim, acayip kaçmasının nedeni buna alıştırılmış olmamız.5 bin tane kitapçık, optik ve kimin hangi okulda gireceğini basacaklar. 20 tane okul ayarlayacaklar, her okula 250 kişi düşer. 25'er kişilik 10 tane sınıf, sınıf başına 2 gözetmen.. çok zor olmasa gerek