2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
etkinliği bekliyoruz son 2 dk
-
Bu saatte tag belirli olması lazım
-
Hani organisazyoncu nerde
-
Tweet atıyor muyuz
-
yoğunluktan buraya giremedim gruplarda paylaştık dün etkinlik güzel oldu ama biri yanlış tag yazmasına rağmen yine de girdik gündeme
-
Bi daha ki etkinlik ne zaman
-
@keynesin-amcası haftaya perşembe kardeşim
-
@john-nash neden haftada bir yapılıyor ki
-
@keynesin-amcası DETAYLI ÇALIŞIYORUZ HOCAM BİRAZ TOPLANALIM GRUP FALAN KURDUK HAFTA DA İKİ ÜÇ YAPARIZ
-
Tamam bekliyoruz
-
hocam şu etiketi az erken paylaşın.millet etkinlik yok sanıyor
-
FACEBOKTA GRUP KURDUK GÖNÜLLÜ ARKADAŞLAR TWİTEER DA BEN ELİMİ TAŞIN ALTINA KOYARIM DİYEN ARKADAŞLAR GRUBA GELSİN --- Gönüllü İİBF ekibi ---- grubun adı şu an toplanıyoruz
-
Bu ay sonuna kadar ilan gelebilir diye tahmin ediyorum. Eğer Naci agbal'ın soylemide aslinda bunu kuvvetlendiriyor. Çsgb ve maliyeye alimlarin başbakana imzaya sunacaklari, gibten talep toplanilmasi, ihraclar ve referandum sureci de bu ilan gelme olasılığını artiriyor. Benimki duyum degil öngorü.
-
benim öngörümde subat sonu ilan gelir referandum sonrası sınav olur. ama gonlum ıstıyokı hemen yarın gelsın 2000 ustu bı ılan. psıkolojı fln kalmadı artık hıcbırımızde. allah yardımcımız olsun.
-
@ynl006 yani hepimiz öyle istiyoruz ama bakalım belki bunda da vardır diyorum hep ama Allah yüzümüzü kara cikarmasin.
-
ERKEN GELMELİ SINAV HATTA DİĞER İLANLAR DA AÇILMALI Kİ RAHATLASIN BİRAZ ŞİŞKİNLİKI BİTSİN
-
@Antimülakat burada suçlu hatalı ben miyim? yoksa direkt sataşan diğer şahsın hiç mi kusuru yok? ben miyim tek saygısız
-
@furkanbey kimsenin ismini zikretmedim ki hocam. Genel olarak konuştum, hepimizin gergin olduğu zamanlar olur elbette. Önemli olan bunu olabildiğince asgari düzeye indirmek.
-
BU PERŞEMBE AKLINIZ DA OLSUN ETKİNLİK VAR YİNE GECE KI RTKINLIKTE BIR SEYLER BASARDIK BU ETKINLIKTE ILK SIRAYI ALCAZ
-
@Antimülakat eyvallah da geri zekalı değilim; silinen yorumlarımdan, kalan iletilerimin eksilere gitmesinden kimin hedef olduğu ortada. ben kimseye saygısızlık yapmadım. üslubumu da kabalaştırmadım. sadece o şahsa içimden baya küfür ettim. banlanma sebebiyse bu eğer, banlayın, engelleyin. canınız sağolsun