2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
-
beyler ben her zaman diyorum bire bir de tanışıp görüşsek katılım artar.tanışlım kaynaşalım aynı ildekilerle.Ankaralı kardeşlerime selam.
-
@john-nash hocam eğer GUY ilani gelirse inan ki senin bu çabalarin sayesindedir
-
@magduriibfli keşke hocam gelse de benim de biraz katkım olmş olsa sonra hak eden arkadaşlarla yerleşsek:)
-
@john-nash hocam gelir inşallah. Cunku maliye bakanligi bi ataga gecmezse 2016 kpss gencligi olarak ciddi anlamda magdur olacagiz. Sonuclar aciklandiginda sevindik puanlarimiz iyi diye. Sonra kursağımızda kaldi ahahah onceden bunu soylerken üzülüyodum artik normallestirdim mi nedir soylerken gülesim geliyo
-
@magduriibfli bende geleceğinden yana düşüncem ama işte bekliyoruz duyum falan da yok piyasa ds
-
yarın etkinliğimiz için çalışmalara başlayalım arkadaşlar güzel bi etkinlik güzel bi ses duyurma için arkadaşlarınıza ulaşın organize olun sağlam olsun o kadar çok boşta iibf li var ki herkes tek twit atsa tt olmama lüksü yok gerekirse twitter acın sadece 1 dakıkalık iş her siteye olabiliyoruz ama iş gerçekten önemli olunca boş veriyoruz bizim için bu etkinlik arkadaşlarım kardeşlerim
-
yarınki etkinlik a grubu kurum sınavı için dimi bazıları genel olsun diyor , bize farketmez ben her türlü katılırım
-
@furkanbey boş şeyler burada ne işin var. Git nereden bulursan bul
-
beyler burayı da malumlar.net'e döndürmeyin ne olur . şurda anlaşabilen bir avuç insanız zaten
-
Bu ileti silindi! -
@furkanbey saygınlık neye göre kazanılıyor
-
@aylin-yılmaz kinaye mi yapıyosunuz?
-
@furkanbey hayır ciddi sordum forumda öyle bir bölüm var ya dikkatimi çekti yeniyim sitede
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar forum kurallarımızı okuyarak hareket etmenizi ve saygı sınırları içerisinde birbirinize davranmanızı tavsiye ediyoruz. Alınmak gücenmek yok, forumda hepimizin dikkatli olması için bu kuralları hep birlikte belirledik. Daha sonra engellemelere karşı bizlere kızmayın. Lütfen biraz daha birbirimizle konuşmalarımızda üslubumuza dikkat edelim.
-
@aylin-yılmaz gelir uzm yard için hocam bazıları katılsın etkınlıgımıze sonra genel de ayarlarız
-
Arkadaslar etkinlik icin bende Twitter actim ama hesabin guclu olmasi fln gerekiyomus galiba burdan okudugum kadariyla beni de ekleyin twiterdan tugbadoner1@hotmail.com
-
@tugba FACE GRUPLARINDA DA PAYLASABİLİRSİNİZ HOCAM
-
beyler tag ne biraz erken paylaşsanıza