2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
@guyan-gelmiş ETKINLIK FACE DE BI GRUP VARMIS KARDESIM ONA ULASMAK LAZIM
-
Bu haftasonu bi etkinlik yapalım Twitter'da
-
OLUR HOCAM PAZAR MANTIKLI
-
bugün saat 21,00 da bi etkinlik düzenleyelim diyorum arkadaşlar katılım olur mu ?
-
duyumu olan falan var mı GUY için?
-
Türkiyede saat 21.00 da diziler başlıyor proramlar başlıyor gündem yoğun olur ilk 20 e bile giremeyiz saati 19.00 yada 20.00 yapın size tavsiye
-
ETKİNLİK SAATİNİ 20,00 ICIN DUSUNDUK ARKADASLAR DEĞİŞİKLİK YAPTIK GUNDEM YUZUNDEN MAC YUZUNDEN AMA KIMLER VAR KIMSENIN SESI CIKMIYOR FAAL OLARAK GONULLU ARKADASLAR LAZIM BI KAC KISININ MUCADELESI ILE OLMUYOR
-
Merhaba arkadaşlar uzun zamandir forumu takip ediyorum ancak üye olmak bugüne nasip oldu. Daha doğrusu bu başlığı gördükten sonra kayit olma isteği duydum kendimde.
Bu aralar özellikle son 2 haftadir yakin çevreden guy ilani ile ilgili bir çok sey duydum ama malumunuz ozellikle 2016 yilinda bu muhabbetler çok çok fazla oldugundan dolayi çoğu duyuma aldırış etmez olduk her seferinde ayni hayal kirikliklarini yaşadık.
Ancak bu hafta yakin cevremden özellikle nisan ayinda guy alimi veyahut sinavi ile ilgili farklı kişilerden duyum alinca paylasmak istedim. Benim şahsi görüşürüm nisan ayinda guy sinavi olacağı yönünde. Belirtmek istiyorum ki bu bilgi kesin degil ancak bir kaç farkli kisiden bu şekilde tepki alinca paylasmak istedim.
Rabbim herkesin emeklerinin karsiligini almasi dileğiyle iyi çalışmalar.. -
AMİN KARDEŞİM HOŞ GELDİN BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE DE İLAN GELECEĞİ YÖNÜNDE FAKAT ÇABAM İLAN GELECEKSE SAYISI YÜKSEK OLMALI VE NE KADAR ERKEN OLURSA O KADAR İKİNCİ İLANA YER AÇMIŞ OLAURUZ. BUNUN İÇİN BUGÜN SAAT 20,00 DAETKINLIK VAR ILAN ICIN TWİTTER DA TAGI BURDA PAYLASACAGIZ KATILIRSAN MUTLU OLURUM AYRICA KATILMAKTAN COK GRUPLARDA DA DUYURMAN LAZIM TT OLMAMIZ LAZIM
-
ben ve bi kaç fake adresim var
-
@aylin-yılmaz O ZAMAN SAAT 20,00 DA ETKINLIKTESİNİZ HOCAM BURAYI TAKIBI BIRAKMAYIN
-
@parabanka hocam yakın çevremden aldığım duyumlar demişsiniz de acaba bu yakın çevrenizdekiler kim yani kaynağını merak ettğim için soruyorum
-
takipteyiz
-
takipteyim
-
Etkınlık ıptal ettık daha doğrusu katılım az olduğu için erteledik daha geniş kapsamlı bi etkinlik yapacağız yakında ama herkesin kendince olağanüstü hal ilan edip bangır bangır bağırması lazım etkınlık için
-
o kadar kişiye soyledik etkinliği
face de iptal diye yazmadıysanız devam edelim -
@keynesin-amcası yazdık kardeşim niye de çünkü başarılı olamayınca herkesin hevesi kırılıyor daha kapsamlı yapacağız hep birlikte ben de bi o kadar haber ettim herkese grup yöneticileriyle konustuk onlarda çalısacak
-
iyi bakalım
-
büyük etkinlik için tüm a kadro grup yöneticileriyle iletişime geçilirse katılım çok olur bence.bazıları duymuyor her gruba üye olmayanlar var bizler de etkinliği gruplarda paylaşınca soru paylaşanların altında kalıyor görmüyorlar gönderiyi
-
@aylin-yılmaz öyle yapacağız hocam daha kapsamlı olcak grup yöneticileri dahilinde herkes biraz kıpırdarsa etkınlık guzel olur konusuyoruz