2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
Katılımcı sayısını görebilen var mı arkadaşlar?
-
@uzman 4896 civarı
-
@Mega5006 o tweet sayısı olabilir kardeşim katilimci o kadar yoktur
-
Ellerinize saglik kardelerim ama daha bitmedi yeni basladik 5000 twit basaridir perşembe saat 20.00 da gececegiz bu sayıyı adamsiniz
-
Parmaklarımı hissetmiyorum yazmaktan
-
@john-nash bu puan sistemi değişiyor deniyor ne derece dogru veya degistimi guy artik p48 den mi alim yapacak.
-
Evet değişmiş kendi cevabimi veriyim muhtemelen guydaki yeni puanimiz p48 hayirli olsun
-
2017 de değişecek guy gelirse kpss den önce yine p35 le başvururuz
-
@keynesin-amcası Şu durumlar varken biz artik umitlenmeyelim. 2017 kpss ye hazirlanalim.
-
ohal uzatıldı sıstem degısıyor bıraz sıkıntı arkadaslar ama bos durmayacaz persembe yanı yarın 20.00 da bı etkınlık daha patlatacaz dun bı seyler basardık
-
@eomer kardesım yarın kı etkınlıkte sende ol
-
@john-nash tamamdır.
-
Yarın akşam için gruplara duyuralım . Ben dün için fake hesaptan bişeyler yaptım engellendim. Gurupları ayagı kaldıralım millet @paretowilfredo hocam sizde duyurun lütfen
-
@Frayif FAKE OLSUN KENDI HESABIN OLSUN YANLIS BIR SEY YAPMIYORUZ KI KARDESIM ILANI DUYURURUZ FACE ACIN BU SEFER KATILIMI DAHA COK ISTIYORUM @paretowilfredo KARDEŞİM EKIBIYLE YINE BIZIMLE OLUR INSALLAH SIZDEN RICAM ARKADASLŞARINIZDAN RICA EDIN REHBERI ACIP ETKINLIK SAATINE DOGRU
-
herkesin en az 5 hesabı olsun twitter hesabı açmak 2 dk nızı alır ben 10 hesapla twit atıyorum herkesn 5 hesabı olsa daha etkili olur
-
Etkinliği düzenleyen arkadaşlar aktif değilsiniz face de forumlarda sürekli paylaşım yapılmalı
-
beyler bayanlar herkes caba gostersın aksam ıcın kımler burda ses seda da yok aksam twitter a yogunlasmalıyız
-
Haziriz aksam için.
-
@Fabrizio sag ol kardesım
-
Selam arkadaşlar, malumunuz bugün saat 20.00'de Twitter'da GELİR UZM YRD SINAV TALEP ETKİNLİĞİ VAR. Lütfen arkadaşlar katılım gösterelim bir kişi bir kıvılcım yüzlerce kişi büyük kıvılcım eder. Elinizi vicdanınıza koyunuz, atacağımız bir twit sizin içindir başkası için değildir. Kendin için bir şey yap ve etkinliğe katılım göster lütfen! 2017 Kpss öncesi hepimizin bu ilana ihtiyacı var. Başarılar Arkadaşlar