2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
Gecen sene 19 günde acıklanmıs
16-17-18 i gibi acıklanır tahmınım -
@Fenerbahçeli ben de bunu yazacaktım. Çabuk açıklansa keşke ama daha en az 10 gün bekleriz gibi.
-
@hussle ama geçen yıl bu kadar kişi girmemiş ki .sadece 56 kişi yazılı sinava basvuru hakkı kazanmış .max 40 kişi girmistir yazılıya .ve geçen yılın soruları tek sıkliymıs .yani şimdi hukuktan 4 soru mu vardı ?
-
Okumaya baslandımı sayısı onemlı degıl hocam yeterkı baslansın.
-
@hussle valla hocam sayılara bakarken dikkati çekti .bi aday hem uzmanligin mulakatini kazanmış hem kontrolorlugun .tuhaf geldi .
-
Valla benim hiç umudum yok ya açıklansa da gecemem umutlar hazine uzmanlıgına kaldı
-
@voice Aynısı ne zamandır benimde dikkatimi çekiyordu. Konusu açılmışken yazayım.
O kişi ODTÜ lisans+ yl mezunu.kontrolorluk kazananlar 26.03.18 de açıklanmış.uzman yardımcılığı mülakatı ise 27.03 öğlenden sonra yapılmış. Hem yüksek lisansı var hem odtulu diye aldılar diyelim. ki ben olsam sinav puanı yüksek olanı alır, ayrım yapmazdım.tabi yazilidan kac aldigini bilemiyoruz.buradaki sorun kontrolörluk kazanan uzman yardımcılığı mülakatina neden girer?
-
@piko ben de uzmanlıgı kazansam ona girerim neden böyle düşündünüz ki? Tercih meselesi. Uzmanlık daha stabil. Kontrolorlük daha stresli geliyor bana. İkisini de kazanmıs olsam uzmanlıgı seçerdim kesinlikle.
-
@sbf13 öyleyse zaten hiç sorun yok. Hangisinin daha iyi olduğunu bilemem. Bunun için çalışanlarla uzun uzun konuşmak lazım.
-
Kontrolörlük - denetçilik - müfettişlik gibi denetim unvanları altında çalışanlar, SMMM ruhsatı, kamu denetçiliği, uluslararası denetçilik (CFA), uluslararası suistimal inceleme serfitifikası (CFA) vb. gibi çeşitli sertifikaları alarak, hem özel sektörde hem de kamuda güzel pozisyonlarda iyi maaşlarla çalışma imkanına sahiptir. Uzman kadroları ''stabil'' kadrolar olabilirler ancak ne yazik ki bazı denetim yetkisi olmayan uzman kadroları, bahsettiğim bu yetenekleri elde edemezler. Karşılaştırma yaparken çok yönlü düşünmek gerekir.
-
@sbf13 bence de tamamen tercih ve kişinin yapısı ile alakalı bu durum. Ben uzmanlıktansa kontrolörluk isterim mesela ama kesin olmadığı için insanlar hepsini denemek zorunda kalıyor. Herkesin gönlüne göre olur umarım.
-
@piko aynen onu ben de araştırdım .Ancak sorun şu değil ODTÜ Galatasaray dan mezun ol adam almıyor .Yani guy dguy kazandın ya da il göç merkez göç kazandın biri alınıyor .ki bunlar alt üst kadrolar her ikisini de kazanabilir ancak aynı dereceli kadroya alınması acayip geldi .Bunu asla klasik kurumlarda göremezsin .birinden biri olur . Hani okulu iyi acaba ondan midir diye dusundum ancak artik okuldur şudur budur hiç önemli değil bi ton odtu mezunu var .
Ayrica yaziliyi geçsem bile mulakati gecemeyecegimi dusunuyorum. -
@hussle, içinde söyledi: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
Gecen sene 19 günde acıklanmıs
16-17-18 i gibi acıklanır tahmınımBu hafta bekliyoruz o halde
-
@Fenerbahçeli hocam hayırlısıyla açıklansın da ben de ümitliyim bu haftadan . 1 aya kalmayacağını 2-3 haftada sonuçlanacağını söylemişlerdi.
-
@wollstonecraft bu ay açıklanacağını hiç sanmıyorum şubatta açıklansa yeter bana. Klasik sınav muhabbeti yılbaşı tatili falan derken 2 3 haftada okunmaz bu sınav bence
-
@preacher valla bilemem hocam bana öyle söylediler sınav günü
-
@wollstonecraft hocam 25 kişiyi 17 18 günde okumuşlar geçen dönem .
Bi an açıklandı sandım ama değilmiş -
@voice dediğim gibi bilemiyorum hocam ben sorduğumda öyle söylemişlerdi . Ama spk ya falan baktığımızda da 1 ay bile güzel bi süre güzel haber alalım da bekleriz ne yapalım
-
@wollstonecraft ooo guzel haber gelsin de hocam beklenir tabiki
-
Ortalama Şubat'ın ortasını bulur açıklaması. Çünkü diğer işlerine ilave olarak kağıtları okuyacaklar.