2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
81 puana gelme şansı var mı sizce dostlar?
-
@preacher kesin gelir. Kontenjan dolmaz bile. Son 2 yıl yds'si olup p48'den başvuracak çok kişi çıkmaz. Uluslararası ilişkiler puan türünden istese o ayrı
-
Bu ilana başvuracak ve kontenjan dolmayacağı için sınava hak kazanacak herkes için iyi bir haberim var. kurum yaptığı işin kalitesi bakımından ve çalışan insan profili açısından çok güzel bir yermiş ve referans etkisi neredeyse hiç yokmuş. Sınav ve mülakat performansınız en kritik noktaymış. a grubunda referanssız girilecek en kaliteli mesleklerden de biriymiş.
-
Sınavın tarihinin değişmesi ile ilgili bir gelişme var mı, konuşan oldu mu ? Tekrar arayalım mı yarın ?
-
@choosemyself yarın tekrar arayalım hocam ısrarla her gün arayalım...
-
@choosemyself ben yarin arayacagim idari hakimlige girmeme ragmen. Hem siz magdursunuz hem de daha cok calisma firsatimiz olur.
-
Erteletmeye calisanlar ! Siz erteletmeye calisiyosunuz ama ertelenirse yeni tarih de baska insanlara uymayacak belki. Böyle seyleri birakin
Hamgi meslegi istiyosaniz onun sinavina gidin. Kurum bilmiyo mu hakimlik sinavi oldugunu gayet iyi biliyor -
@islimbot kim diyor bunlari peki?
-
@Bahriye-Nazırı demokrasi diye bir şey var arkadaşım eger baskasina uymazsa baskasi da arasin bu kadar basit ben 200 kusur lira para vermişim idari hakimlik sinavina birakinda insanlar kendi haklarini diledikleri gibi ifade etsin tipki senin bu foruma yazabilmen gibi.
-
Arkadaslar malesef kurumlar bu konuda pek bişey yapmıyorlar ertelense ne ala ama yapmazlar sanırım
-
@ikpln herkese göre tarih degissin o zaman oyle is mi olur ? Ben de 200 lira verdim ama birini sececegim kurumun takdiri bu. Sinav tarihi filan degismez bosuna ugrasmayin. Ciddi seyler bunlar.
-
@Bahriye-Nazırı kurumun takdirinde olan bir sey bu sonucta sen talebini iletirsin , kurum da kendi kararini verir bu kadar basit. Burdan kimseye aramayin falan demeye gerek yok yani.
-
Anlaşılan çalışmamıssın idariye öylesine para yatırmıssın.
bari bir şekilde tarihler degismesinde digerleri direkt elensin istiyorsun. -
Bende arıcam kurumu yarın arkadaşlar.
-
Tam o tarihte 28 aralıkta baldızın nişanı var ben de sınav tarihinde değişiklik için kurumu arayacağım
-
Kurum tarih değiştirmez. Bir bardak Soğuk su için hakimliğe girecek olan dostlar. Ben ki arkadaşımın düğünü için kurum sınavına girmemiş adamım. Nasipin neresi olduğu belli olmaz. Kısmet değilmiş der geçersin
-
@Bahriye-Nazırı maliye bakanlığında bir tanıdığın tanıdığı. ilk kez bir meslek hakkında bu kadar iyi şeyler duydum.
-
@ikpln idari hakimlik zaten direkt torpil olan bir meslek. 7 kişi bir odaya alınıp kişi başı 1 dakika süre harcanıp formalite mülakatı yapılıyor. idari hakimlik isteyen birinin bu ilanla bir işi olmaz. konular dahi benzer değil. kurum bu yüzden tarihi değiştirmez.
ya bu hafta içi bir ilan daha gelse ve kontrolörlüğün ertelendiği tarihe bir sınav koysa ne olacak? erteleme işinin sonu yok. bu güzel kurumu isteyenler gelsin başvursun, sınavda yarışalım. SBB sınavı sonrası direkt bu sınava kanalize olurum inş. muhasebe zor gelmez
-
Hadi bakalım, güzel bir ilan. YDS istediği için belki bir ihtimal listeye girebilirim diye düşünüyorum. Herkese iyi çalışmalar.
-
@islimbot ifade etmek istedigim şey ben talep ederim talepkârım ancak tabii ki kuruma bagli bu taleplere cevap vermek , he eger bir sey degismezse yaparim seçimimi girerim sinavima orasi beni ilgilendirir. Belli ki bu konunun da sonu yok. Birakalim herkes bildigini yapsin sonuclarini hep birlikte gorururuz zaten. Benim uzuldugum nokta insanlarin "nasil olsa sonuc cikmaz " kafasinda olmalari , biz a kadro hedefleyen insanlar olarak vizyonumuz biraz daha gelismis olmali diye dusunuyorum.