2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
Erteleme konusunda herkes yine işine geldiği gibi davranmayı seçiyor . Şu zamana kadar gelen bir çok sınav çakışmıştı zaten ve bir şekilde seçim yapıldı. Onlar da itiraz etseydi gibi bir düşünceyi ben kabul etmiyorum, birilerinin dediği gibi ayarlanırsa tarih bunu istemeyen tarafa haksızlık olacak . Kurum ne zaman derse o zaman olmalı en azından karar kurumun olmalı bu konuda . Ben de değişmemesi taraftarıyım çünkü @islimbot arkadasın dediği gibi ertelendiği tarihe başka bir sınav denk gelirse bu sefer de onunla mı uğraşacağız ? Ben de ertelenme konusunda talepkar olmadığımı belirtmek için arayacağım . Umarım kurum en doğru kararı verir .
-
Yine herkes kendi bakış açısından konuşmuz ne güzel. Kurum erteler ertelemez ama biz talebimizi iletiriz. Sonuçta çakışan iki kurum sınavı değil ki rahatlıkla tercih yapalım. Aylar öncesi işsiz biri için önemli bir meblağ yatırdık hakimlik sınavına farkındaysanız. Bir umut diye her şeyin peşine düşmek durumundayız çünkü. Hiç ilan da gelmeyebilirdi bunu bilemezdik. Hakimlikten vazgeçince geri ödemesi de yapılmıyor, kolayca konuşmuşsunuz. Maddi manevi hepimiz sömürülüyoruz bu süreçte. Bir de birbirimize köstek olmanın da alemi yok.
-
@choosemyself kurumu arayıp ertelenmesin demek köstek olmaksa ertelensin demekte köstek olmaktır . Dediğiniz gibi sınavın ne zaman olacağı bilinmiyor ertelendiği güne önemli bir sınav denk gelirse bu sefer de onu erteletip böyle bir dalga mı oluşturacağız ? En basitinden sağlık bakanlığının bir ilana çıkacağı bekleniyor mesela . Keşke bizim durumumuz göz önüne alınarak yapılsa düzenlemeler. Yatırdığımız para için üzgünüm ama tarihin değişmemesini istiyorum daha büyük bir seçim yapmak zorunda kalma ihtimali yüzünden. Hakkımızda hayırlısı olsun, iyi çalışmalar
-
@wollstonecraft hayır herkes arayıp kendi talebini belirtsin. Ancak burda ertelenmesin aramayın demeye veya polemiğe girmeye gerek yok. Sorun zaten temel olarak kurumlarda. İlan gelmediği gibi her ilanda da bir problem çıkıyor. Belirsizlikler çok yıpratıcı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
mesela ertelendi ve 1 hafta önceye alındı o zaman da miletin hakkına girmiş olmuyor musunuz ?zaten hem hakimliğe hazırlanıp hem yds si olan bi avuç insan var .hakimliğe girenlerin yüzde 95 i öylesine giriyor zaten .adam kpss den 70 almış hedefim kaymakamlık hakimlik diyor .kurum tarihi değiştirmese haklı .çünkü 3 5 kişi için bu işi yapacak ve.herhangi başka işi olan 3 5 kişi de başka mazeret bildirse ona göre de mi ertelicek .ben öyle kaç tane sınava giremedim ama hep bi tercih hakkım oldu .aslında sizin de var ama ikisine girmek daha cazip tabiki.ben de istemiyorum ertelenmesini ,çünkü çalıştığım başka bi sınav var ve onu aksatıyorum .
ve ayrıca başka sınavla çakışmayacağının garantisi yok .sizler nasıl hakimliğe girmek için başkalarını umursamıyorsanız ,başkalarının da sizin durumunuzu umursamayı beklemeyin .ki ben kurumun erteleyeceğini düşünmüyorum . -
@islimbot hocam buna hiçç inanmıyorum .sen kvkk da vardın değil mi?oraya da öyle dediler sonra liste bile açıklamadılar .
-
@voice yani inanmıyorum derken senin dediğine değil böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorum
-
Bunun yönetmeliği yayımlandıktan ne kadar zaman Sonra ilan geldi acaba. Dün maliye teftiş in yönetmeliği yayınlandı. Bir kıyas yapmak adına
-
Arkadaşlar amaç kimsenin hakkına girmek değil hakkımızı savunmak. Siz bu puanlara sahipseniz biz de sahibiz. Benim kurumdan talebim sınavın ileri geri ertelenmesi değil zaten. 28inde tüm gün yapılması yönünde. Bu arada kuruma tek geri dönüş yapan benmişim. Tekrar aramalıyız...
-
@choosemyself hocam siz de arar mısınız. 28 inde tüm gün yapmaları için teklif sunalım
-
@dalisalvador Allah aşkına tüm gün nedir ya arkadaşlar gerçekten yorucu bir sinav ne yapmaya çalışıyorsunuz
-
Sizin ne istediğiniz belli olmaya başladı arkadaşlar. Ucuz yoldan adam elemeye çalışıyorsunuz! Ne erteletmeyi kabul ediyosunuz ne tüm gün olmasını. Kısaca adam elemeye çalışıyorsunuz lakin böyle bir durumda kalırsam stajyer kontrolorlük sınavına gireceğimden şüpheniz olmasın
-
tüm gün sınav ne kadar mantıklı acaba ? sırf muhasebe çözmek bile kafanı ambalaj ediyor .3 kişiyle mi rakip elenecek .şu dediğiniz o kadar komik ki ayrıca hem hakimlik hem bu sınav bir arada gitmez. ikisinin de konusu farklı tarzı farklı.ikisini de kazanmanız çok zor hatta imkansız.sizler sırf sınava girebilmek için soruları görebilmek için bunu yapıyorsunuz .
ertelenmesini istemeyenler çoğunlukta hatta yüzde 99 u. neyin kafasındasınız anlamadım. -
@voice Allah a şükür ikisini de kazanacak kapasitemiz var girebilirsek 2sinde de göreceksiniz inşallah... size iyi ambalajlar
-
ikisinide kazanmak cok mu zor ...
-
@hussle yok çok kolay :)o yüzden Sınava girenlerin hepsi kazanıyor .60 70 le kapanıyor.Hey Allahım ya .siz hakimlik sınavını ne sanıyorsunuz .
-
@dalisalvador boş konuşuyosun
-
@voice, içinde söyledi: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
@voice yani inanmıyorum derken senin dediğine değil böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorum
forumda KVKK yı kazanan ve işe başlayan birkaç kişiyle mesajlaştım. kadro tam dolmuş ve yedek de belirlemişler ama sadece 1. Yedeğe sıra gelmiş diye duymuştum. kurumlar bazen yayımlamayabiliyor listeyi ama hazine kontrolörlük hep yayımlayıp listeyi doldururmuş. ayrıca görev yeri ankaraymış. İstanbula taşınma planı yokmuş
-
@voice sen çok korkuyorsun !!!! Korkmakta haklısın..... kendine güveni bile olmayan ambalaj arkadaş. Boş yapma hadi konu burada kapansın. Vaktim çok değerli
-
@dalisalvador kişi herkesi kendi gibi bilirmiş:)