2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
bu sınav tek güne sığmaz.
erteletecekseler tam 1 hafta sonrasına erteletssinler.yıl bitmeden yapalım deyip 1 hafta önceye almasınlar da.o zaman hepten ortalık karışır.
bir de vmy gibi süresiz erteleyip iptal etmesinler.
söyleyeceklerim bu kadar. -
2577 2576 2575 6183 213 kelime kelime çalıştım. Afedersiniz wc de bile çalıştım. Sınava ödediğim para kitaplara harcadıgım para zerre umrumda değil. Sabaha karşı kanun sayıklayarak uyanıyordum.Ve bunu birincide olsan ref. Olmadan almazlar diyenlere ragmen sürdürdüm.
Ben derecede gireyim, almasınlar eyvallah benım emegimin karsılıgı komisyonun kararı degil orda adımın yanında yazacak sayı.içimden bende biliyorum bu iş referanssız olmaz.peki nıye o kadar calıstım. Bu sorunun cevabı niye piyango bileti alıyorsun demekle aynı.en azından bu sınav tarihleri degissin bana bu bileti oynama hakkı verilsin ve iki sınavın sonucunuda burda paylasayım.Peki hazinenin sınavına nıye gırmek ıstıyorum. Gecen senelerde 5 kısılık ılana 50 kısı basvurabılmıs kota dolmamış bile. Şimdi 15 kisilik bir alımda benzer sayılarda basvuru olursa işe girme olasılıgı cok yuksek. Ve bu oran işsiz biri için bulunmaz nimet.
Ha burdada mülakatta garanti yok. Ama istatiksel olarak oran yüksek sadece.
Bir yanda verdiğim emek diğer yanda hayatın gerçekleri.gelde seçim yap. -
@hussle inanın sayıklayan tek siz değilsiniz . Çoğumuz bu durumdayız . Sağlık problemlerini söylemiyorum bile . Bir sürü duyum paylaşılıyor ve artık son aya giriyoruz . İlan gelme olasılığı çok yüksek . Yüklü bir sayı gelir de ertelenen günü bulursa o zaman burada çıkan kaos çok daha büyük olacaktır . Tabii ertelenmese yine aynı güne bir sınav daha gelemez mi, pek tabii gelebilir . Ama mantık dahilinde düşünüp karar verilmesi gerekiyor kaldı ki karar bize de bırakılmıyor ben sizin yerinizde olsam en çok emek verdiğim ve en istediğime yönelirdim örneğin dhmi (7 kişilik) ilanla il göç çakıştı ki il göç kesinlikle daha gerçekçiydi hem sınav hem sayı bakımından . Ama Dhmi ağır bastı , geçmişte hayal ettiğim bir yerdi . Hayırlısı dedim tercih yaptım . Tabii siz gerçeklere de oynamak istiyor olabilirsiniz kesinlikle bir yönlendirme yapmıyorum , bazı arkadaşlar böyle bir suçlama yapmış cünkü . Ben bu listede mutlaka olacağım bir puan aldım , klasik sınavdan korkmuyorum . Yani buradan 10 kişinin girmesi ya da girmemesi bana bu sınavı ne kazandırır ne kaybettirir . İsterseniz 15 sınava girin nasip değilse olmaz , bunun yanında girdiğiniz ilk sınav da olabilir . Yeterki isteyin , emek verin ve niyetinizi temiz tutun . Umarım doğru bir karar verirsiniz hocam .
-
Bazı işler kısmet arkadaslar olmazsa olmaz bir şekilde ve buna malesef bizim dışımızda Bi güç karar veriyor o yüzden ahlanıp vahlanmakla vakit kaybetmeye gerek yok. Kötü bir tesadüf ama değişiklik belki Baska birisine uyumayacak ne bilim askerde olacak o tarihte vs bazı seyleri biraz oluruna bırakmak lazım. Kısmet değilmiş demek daha hayırlı olabilir bazen
Ben de stratejiye maliye alınmadıgında cok üzüldüm beklediğimilandı ama napalım böyle ne yazık ki -
Şimdi başvurdum puan 80,76. Herkes yazarsa iyi olur
-
Simdi basvurdum puan 84.5
-
bugün başvurdum puan 88
-
Ben de başvurdum puanım 84.5
-
Bilgileri girdiğimde "KPSS'ye girmiş olduğunuz alanınızca [Stajyer Hazine Kontrolörlüğü] başvurabileceğiniz sınav için PUAN_48 baraj puanın altında puan aldığınız veya puanınız olmadığı için başvuru yapamazsınız..." cevabını alıyorum.Acaba eski kimlik olduğundan mı? Aynı sorunu yaşayan var mı acaba
-
@hanniball 80 den yüksek mi puanınız
-
Arkadaşlar başvuruda sıkıntı yaşayanlar hkksinav.basvuru@hmb.gov.tr adresine yaşadığı sorunu ve bilgilerini mail olarak göndersinler, çözüm için ilgileniliyor. Başvuru ekranında da belirtilmiş zaten telefon numaraları ve bu adres.
-
@genclerbirlikli hocam geçenki alımda sınav tarihi ile işe başlama tarihi arasında kaç ay vardı. Ne kadar sürede işe başladınız?
-
Arkadaslar hukuk için nasıl çalışmalı? Elinde güzel notu olan var mı
🤭Tembel ögrenciyim ben de tam.ama paylasabilecej olan biri olsa cok sevinirim -
merhaba arkadaşlar ilana başvururken fotoğraf yüklememizi istiyor yüklemek istediğim fotoğraf 1mb dan düşük ve jpeg formatında olmasına rağmen sisteme yüklediğim halde başvuru formunun sağ üstündedeki fotoğraf için ayrılmış çerçeve hala boş görünüyor. sizde de aynı sorun yaşandı mı emin olmadığım için başvuru formunu onaylamak istemedim
-
Hocam benim de jpeg formatlı fotoğrafımı onaylamadı. Jpg png ya da başka bir onaylanan formata dönüştürün fotoğrafı. Fotoğraf yükleme ekranın alt kısmında açıklama var orayı okursanız jpeg formatın olmadığını ancak kabul edilen diğer formatları görürsünüz.
-
-
@just hocam hepsini denedim açıklama kısmında sayılan formatların. dediğim gibi dosya sisteme yükleniyor ama sağ üstteki fotoğraf için ayrılan çerçeve boş gözüküyor fotoğraf yüklendikten sonra farklı tarayıcılarla da denedim hepsinde sonuç aynı.
-
Arkadaşlar merhaba acaba başvuruyu hangi tarayıcıdan yaptınız? Ben de fotoğraf yüklemede sorun yaşıyorum, hatta bende fotoğrafla ilgili açıklama kısmı bile çıkmıyor
-
Mozilla,explorer ve chrome'dan da girdim hepsine fotoğraf bölümünün köşesinde bir "x" işareti var ne dediğiniz gibi bir açıklama ne de fotoğrafı yükleme yapabileceğim bir buton/sekme var.Başvurularını yapan arkadaşlar nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz?
-
@Kralex Opera’dan da olmuyor. Başvuru yapabilen arkadaşlardan acil cevap bekliyoruz.