2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
@Fenerbahçeli siz hangi il hocam
-
@voice Ben arandım
-
@econ101 daha önce vmy mülakatında bu tarz bi şey olmuştu ama biz üstadların çalışma yerine gitmiştik .herhalde sohbet havasında geçer bilemiyorum
-
@voice hocam benim bu ilk tecrübem acaba ikram tarzı vs hazırlanır mı ne kadar sürer
-
@econ101 ben şöyle düşünüyorum bi eve misafir gelince ne yapılacaksa o yapılmalı .ben ikramlık bir şeyler alınıp/yapılması gerektiğini düşünüyorum .
tabiki bi heyecan olur .ne kadar misafir gibi görsek de bizi değerlendirecekleer .evimize gelmeleri bize değer verdiklerini bu işi önemsediklerini gösterir.
-
Bende arandım,Ankara dışında olmam sebebiyle telefonla görüşme yapılacağı söylenildi.
-
@voice çok sağolun hocam ben de sizinle aynı fikirdeyim
-
Kaç kişi gelirler acaba sayıyı bilen tahmini olan var mı?
-
Aranan arkadaşlara görüşmeye hangi gün geleceğiz denildi acaba?
-
Ön görüşmeler nasi geçti arkadaşlar, mülakatlar başliyo artik hazir misiniz?
-
Hazine Kontrolörleri ne iş yapar diye soruldu mu, cevaplayabildiniz mi ?
-
Dün sbb uzman yardımcılığı sınavı açıklanmış aramızda orayı kazanan var mı?
-
Yarın baslayacak olan mülakat sürecinde tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim.
-
Yazılı asamasını gecen arkadaşlar mulkatta basarılar dilerim.Klasik sınavlar için muhasebe dışında kaynak ve çalışma şekli olarak ne önerirsiniz?Cıkmış klasik sorular yeterli mi?Testle ne farkı var?
-
@zenginmemur testte bir soruyu bilmesen bile yorum yaparak doğru cevaba ulaşabilirsiniz.Klasik sınavda böyle bir imkanınız yoktur.Cevabi ya biliyorsunuzdur ya da bilmiyorsunuzdur.Ayrica bilgiyi bilmek baska birşey o bilgiyi aktarmak,yaziya dökmek başka birşeydir.
-
Bugün mülakata giren arkadaşlar ne tarz sorular soruldu, mülakat ne kadar sürdü? Bilgi verebilecek olan var mıdır
-
Nasi geçti mülakatlar arkadaşlar?
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır.Bir bilgisi,duyumu olan var mı?
-
@Kralex 2-3 hafta diye duydum hocam
-
@Marcuspowa teşekkür ederim hocam