Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@karagergedan zaten sıkıntılı bi üniversite heryerde kampüs fakülte var buraya da fetöden çöktüler soruları onlar hazırlıyorsa yandık geçen il göç sınavında dünyanın en kalitesiz sınavına girmiş olabilirim
-
Ulaştırmaya başvurup, DHMİ kazanan asil 4 kişi var.
-
@Aslan-Reyiz evet hocam sınava girmeseler barı DHMİ çok daha iyi biyer
-
Yedek kazandığım bir merkez uzmanlık kadrosuna çağırıldım için sınava katılmayacağım Allah emek veren gecesini gündüzüne katıp çalışan herkese nasip eder inşallah başarılar dostlarım.
-
Akköprü metro durağından nasıl gelebilirim sınav yerine veya kızılay metrodanda tarif edebilirsiniz?
-
@brkyskr antares dolmuslarına bakman lazım ben ivedikte inip bi 2 km yürüyecegim şahsen biraz erken cıkıp
-
@jeanpaulsartre bende onu düşündüm de hava soğuk donmayalım
-
@beveridge-eğrisi bi şey olmaz ben alışkınım gerçi ama sizi bilemem biraz sabah sporu temiz oksijen iyi olur sınav öncesi
-
Arkadaşlar deniz hukuku dediği deniz iş kanunu var omu
-
@Willsmithh ttknin içinde geçiyo 930 lu maddelerden başlıyo galiba
-
@jeanpaulsartre mevzuatta deniş iş kanunu diye bir kanunda var da o yüzden sordum
-
@Willsmithh valla çok bakmadım ztn de ttk nın içinde bi şeyler var bu saatten sonra baksak da bi şey değişmez herhalde
-
@jeanpaulsartre ya bende en azından bir kere okuyum kısaysa diye icra iflasa kpss den önce baktım en son ona çalışacağım zaten
-
@Willsmithh yok ya bayagı detaylı galiba icra daha mantıklı en azınndan ordan kurtarırız
-
Arkadaşlar sınav yerini kontrol eden oldu mu? Antares avmnin orası mı?
-
@SonMaliyeci ben oraya gidecem baktım yanlış yer eve geri gelirim.
-
@rassal 9 saatlik yol tepiyorum, umarim dogru yer orasidir.
-
@Baelish hocam eğer sınava yakın sıkıntı yaşarsanız bana özelden yazın bende araç var bakarım tele sabah
-
Arkadaslar hukuk fakültesi anassın yanında hemen 100 metre ilerde bi fakülte daha var orda olsa bilemyuruyerek geçersiniz
-
Ilandaki sinav yeri etlik zaten baska yer olma sansi yok acik adres ver yazinca caddesi sokagi her seyi cikiyor antaresin yan tarafi keciorene bagli olabilir ama etlik semti