Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Hazineyle aynı güne gelmesi nedeniyle ben giremicem.Kazanan arkadaşlardan nacizane isteğim bakanlık yemekhanesine milli kütüphaneden giden bizlere çıkardıkları zorluklar sebebiyle görevden uzaklastirmasidir
Hehe -
Kurumla iletişime geçtim saat konusunu söyledim yani değişme olacağını sanmıyorum her kurum kendi programını yapıyor buna uymak zorundayız dedi
İngilizce konusunda ayrı bir ingilizce sınavı olmayacak size orda okuduğunuz gibi dedi ama oda muallakta gibi ama 3 defa ingilizce yok dedi -
Aynı güne denk gelen sınavlar
-İl göç 30 kasım
-DHMİ 30 kasım-İdari hakimlik 29 aralık
-Ulaştırma teftiş 29 aralık
-Stajyer hazine 28-29 aralık-Mta teftiş 21 aralık
-BDDK 21 -22 aralık -
@Aslan-Reyiz btk yi unuttun hocam o da 21-22 Aralık :))
-
@scofieldmustafa aynen onu da ekleyelim
-
Aynı gün yapılacak idari hakimlik stajyer kontrolörlük ve ulaştırma müfettişliği sınavlarına, ışık hızına ulaşabilirseniz zamanın yavaşlaması belki de durması sayesinde girebilirsiniz. Aksi halde mümkün değil.
-
Arkadaşlar diplomanın aslı veya onaylı örneği diyor e devletten aldığımız diplomayı kabul ederler mi bunu soran oldu mu?
-
Bu iibf'nin cektigi nedir yahu! Aylarca ilan beklenir gelmez. Sonra ilanlar gelir 5-10 kisilik. Hadi 5-10 kisi olmasi apayri bir konu onu birkenara koyalim. Birde ustune toz kadar olan ilanlarin cakismasi durumu tebelles oluyor. Sanki birileri inadina yapip sonrada kis kis guluyor. Yine delirttik garibanlari diyerekten. Ciddi bir koordinasyon sikintisi var. Bunun sebebi ise sinavlari osym'nin degil kurumlarin kendilerinin yapmasi. Bir semsiye olusturulmali. Ve her kurum sinav talebini iletmeli ona gore cakismadan dagilim yapilmali. Bu mekanizmayi kurmak cok zor degil. Firsat esitligi maalesef gozetilmiyor. Hep bir vazgecis hep bir tercih yapmak zorunda birakiliyor aday.
-
@gören sordum kabul etmiyorlarmış ya noter onaylı yada üniversiteden onaylı örnek istiyorlar
-
Bugün devlet hava meydanları sınavına girdim ve bizim salonda yaklaşık 10 kişi yokdu diğer salonda öyle desek nerden baksan 30 yakın kişi yokdu sınavlara basvurmak hakkınız ama lütfen gelmiyeceginiz sınava basvurmayin
-
arkadaşlardaha önce başvuran ya da başvuracak aday varsa hakkınızda bilgi alabileceğimiz öğretim üyesine 2 kişi kimi yazacağız ya?üniversite hocalarımızı kasdediyorsa bizi hatırlamalarını geçtim adresini nerden bulup yazacaz? başvuru belgesinde eksiksiz doldurunuz yazıyor bide özgeçmişi nasıl yazacaksınız?
diploma onayına gelince illa noter mi olmak zorunda?üniversiteden gidip fotokopisini aslı gibidir yaptırsak kabul olmaz mı bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum -
@mülakatzedee
Üniversiteden alacağınız onaylı örnek olur hocam onun diplomadan farkı yok -
@profberlin teşekkürler ️Keşke e devlet çıktısı kabul edilseydi btk daki gibi
-
@mülakatzedee kurumu arayıp ısrar ettim ama kabul etmedi onaylı örneğiniz yoksa noterden onaylatın dedi
-
@profberlin valla bi işimizi de kolaylaştırsalar şaşarım
-
@profberlin bu durum bi nebze puanı düşürür belki
-
arkadaslar bu basvuru formundaki ögretim üyesi kısmı zorunlu mu yoksa diger kısım olan akraba dısı 2 kişilik yeri doldursak oluyo mu
-
@RqzeeT bende sordum ama henüz cevap yazan olmadı
-
@beveridge-eğrisi puan tahminimce düşecek araligin son haftasında BDDK hakimlik il göç sınavları var
-
@profberlin bence düşmez çünkü bizide anlayın bizide anlayın diyen iibfli arkadaşlarımız arasında ne yazıkki katilacağı bir sınav varken katılmayacaği sınavlarada başvurabiliyor