Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
89.296 ile kapatmış
-
Son anda listedeyim
-
Listeyi paylasabilir misiniz veyahut linki
-
80 le kapatacak yer bi anda 89 a fırladı neyse listedeyim en azından.
-
0.04 ile kaçtı neyse
-
-
Hakimlige de basvuran var mi listede
-
@karagergedan, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Bu ilan için taban hesaplaması yapacaksanız DHMi oluşan listeyi baz alabilirsiniz.
O liste de sadece p48 puan türünden oluştu 140 kişi girecek sınava ama orada 100.sıradaki kişinin puanı 90,60tı.
Ayrıca o ilanda ilgöç ile çakışma durumu vardı bu ilanda hakimlik ile çakışacak tercih çarpıklıkları nasıl etkileyecek tabanı o belli edecektir.
İlgöç ile dhmi kıyaslayınca dhmi ağır bastı taban yükseldi denilebilir peki hakimlik ile bu ilanı kıyaslayınca tercih ne yönde olacak ?
Kişisel tahminim 89-91 arasında kapatır. Hakimliğe girmeyecek 85 üstü herkesin mutlaka başvuru yapmalı şartlar ne getirir bilemeyiz.Haftalar öncesinde taban aralığını belirtmiştim yine değişmedi nedeni açık aslında.Bu tarz düşük sayılı ilanlarda 90 puan eşik değerdir 90 üstü rahat sıralamaya girer fakat 90 puanın altında kümülatif kişi oldukça çoktur taban hızlı düşmez.
0.70 puanda 25 kişi düşebilmiş 89.29 ta kalmış taban hayırlısı olsun ne diyelim.
Herkes için bir ricam analizlerinizi bir temel bir gerçeklik üzerine inşa ederek yapın kahve ağzıyla yapılan fokurtulu analizler sadece sizi üzer umutlanmış şekilde gerçekle karşılaşmış olursunuz. -
Adam 100 puanla basvurmus ya işsizliğin böylesi
-
@karagergedan temel bir gerçeklik olarak kurumun başvuru azlıgını görerek onaylı diploma dan vazgeçmesi meselesi senin analizinin neresinde. Bu yoksa sıkıp tutturmuşsun demektir, boşa ahkam kesme bence rencide olursun.
-
Yine liste 'uğur'lu olmuş Limit gelse mi acaba
-
@karagergedan, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
uanda 25 kişi düşebilmiş 89.29 ta kal
Hocam aynı gün idari hakimlik olmasa bi tık daha yüksek kapardı. Bende hakimliğin etkisiyle birlikte 88,5 - 89,5 arası kapayacağını düşünüyordum. İlk başlarda başvurma konusunda çok kararsız kalmıştım. Eğer hakimlik sınavı olmasaydı 90, belki de 91 altını zor görürdü.
-
@rassal kibirlisin bunu hayatının her alanında sana dezavantaj olarak geri döneceğini düşünüyorum bunun çözümü için ayna karşısına geçip bunu kendinle tartışmanı öneriyorum doğru yolu bulacağına eminim.
Attığın mesaja cevap verecek olursam analiz yapmaya kalkarken her etken dahil edilir ona göre bir çıkarıma gidilir.Diploma muhabbeti sadece artniyetli kişilerin önüne geçmiş oldu işsiz,emeğinin karşılığı bekleyenlere ekstra külfet oldu bulup buluşturuldu yine ilana başvuruldu ayrıca istersen bahsettiğim bu kişileri isim olarakta verebilirim sana açıklanan her ilana göz ucuyla bakıyorum takip ettiğim belli başlı şahıslar aynı gündeki ilanlara bile ısrarla başvuruyorlar fakat bu sefer buna başvuramadılar.Ve inan küsürat olsa bile farketti bu durum.
İki yıldır bu sürecin içindeyim umut bu sürecin ana kaynağı ve bu yolda dirsek patlattığım aynı yolda yürüdüğüm kişilere umut pompalanmasını, gerçeğin eğilip bükülerek önüne sunulmasını, zarar verilmesini istemiyorum. -
Aynı gün olan stajyer hazine ile ortak 2 isim soyisim var benzerlik değilse tabi
-
@rassal Başvuruların sonuna doğru onaylı diploma isteğinden vazgeçilmesine de parantez açayım.Bunu öngörebilmem için rüyaya yatmam gerekirdi o tarz güçlerim yok henüz ama vazgeçilme süresi manidar son zamanlarda bir esneklik tanındı ki özel kargo şirketler hariç ptt sıkışıktı o hafta il içindeki kişilerin avantajı daha çok olmuştur.Hadi diyelim hak verdim burada sana bu esnekliği farketmiş bazı arkadaşlar başvurma kararı illaki almıştır ama etkisi ne kadar olmuştur sence malesef yine dediğim noktaya geliyoruz 90 puan altında iki yıllık birikinti çok yüklü alımlar olmadığı sürece taban bir anda 88-87lere malesef inemiyor.
-
@karagergedan gercekten kurum noter onayli olmayan diplomayi önce kabul etmeyip de son günlere dogru kabul ettiyse o notere para verenleri enayi yerine koymustur ve bu tam olarak tutarsizliktik, ciddiyetsizliktir.
-
Listede olanların yarısının belki çoğunun sınava gitmeyeceğine kalıbımı basarım
-
@RootofAllEvil hocam ben kendim listelere girmeye hak kazandığım halde meraktan listeleri ayr ayrı pdf açıp kontrol ediyorum bu sınava yine 10 kişi girmez net söyleyin yazık ediyorlar yüksek puan alınca herkes kendini düşünüyor
-
@Willsmithh iyi ki tcleri gizliyorlar haha yoksa hackerlik yaparsın sen adamların bilgilerini
-
@jeanpaulsartre hocam sinirlerim bozuluyor tamam ben giriyorum ama en yakın arkadaşlarımız 1 puanla burda giremiyor mecburiyetten değil belki o 5 10 kişi başvurması birilerinin kısmeti olacak hayatı değişecek ama nerde kızdığım şu bizim.iibf iller hep duyar kasıyor devamlı ama kendine gelince bencillikte üstüne yok sinirlerim bozuldu