Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Hocam illaki haklısın ama işte görüyorsun 5-7-10-20 kişilik sayısal loto numarası gibi ilan geliyor birileri başvuruyor sonra belki başka bi ilan daha geliyor ona cazip oluyor ona gidiyor ona gitmiyor gitmeyenleri bulup sormak lazım niye gelmedin diye belki onlarında hakli sebepleri vardır.tamamen objektif bakıp yorum yapıyorum bu arada örnegin ben bu ilana ilk gün gittim hatta ilk gittim bana dedi noterli olucak dedim o ilan değişir dediler ki yok resmi gazete ilanı değişmez neyse başvurmadım bi hafta sonra orjinal gecici mezuniyet belgesiyle gittim bana diyor ki aslı gibidir yapıyoruz tabi şaşırdık mı hayır burada asıl sorun bu kısır ilanlar ayrıca işe alım süreçlerinin uzaması listeler neredeyse 3-5 aynı isimler var ondan dolayı herkes isyan etse de bi şey değişmiyor maalesef
-
@Willsmithh mesela benim rahatsız olduğum konuda girdiğim sınavlara tanıstığım her iki kişiden biri bir kamu kurumunda çalışıyor işlerinden memnun değil daha iyi yerlerde calısmak istiyor ama adamın hakkı sınava girmek diyecek bi şey bulamıyorsun taşrayı istemiyorum çok yoruluyorum merkez daha iyi diyor ne diyeceksin şimdi adama ki o yüzden neresinden tutarsan tut elinde kalıyor sgk açıklansa işe başlasam bile yine girerim diyor adam puanım var aldım niye girmeyeyim ki diyor kurumların bunun önüne geçmesi gerekiyor bence bi yerde işe başlıyorsan en az 1-2 yıl o kurumda hizmet vermek gibi bi düzenleme gelmeli bu benim düşüncem tabi doğrudur yanlıştır eksigi artısı vardır illaki
-
@jeanpaulsartre Hocam kamu kurumunda calismiyorum ama guy olup, ilgoc olup merkez kadrolarina veya teftis kadrolarina basvurmak adamlarin hakkı. Sahsen ben guy olsam bu ilana basvururdum.
-
@jeanpaulsartre ben kamu kurumuna yeni girdim eğer dediğin olsaydı bu sınavlara giremeyecektim. Mantıken düşünün bi 1-2 sene sınava girme yasağı sizce adaletli olur muydu? Başvurup mazeretsiz sınava girmeyenler dışındaki tüm yaptırımlara karşıyım. Bu konularda yorum yaparken önce empati kuralım.
-
Zaten derdim benim sınava başvurup girmeyen yoksa istediğine başvurur değiştir sorun yok başvurup girmemek direk hak bence bunun savunulacak bir yanı yok hocam
-
Ankara guy olup buraya başvuran var eminim liste de böyle vardır tabi listede olduğu halde sınava gitmeyecekler de
-
@Baelish hocam ben zaten haksız diye bir şey demedim girebilir bu benim düşüncem sadece yani herkesin haklı noktalar var ama o görüşlerin tersini düşünenler de var ben zaten bitirirken eksiği artısı olabilir dedim
-
@beveridge-eğrisi hocam benim baktığım açı şu mesela adam guy devlet ona bir eğitim verdi di mi seni eğitti işe haZırladı ona göre plan yaptı sen ben beğenmedim başka kuruma da kazandım hadi eyvallah dersin diyebilirsin hakkın ama o eğitim zayi olmuyor mu benim vurgulamak istediğim nokta bu yoksa kimseye sınava girme falan demiyorum girebiliyorsa hakkıysa girsin tabi hepimizin memnun olmadığı noktalar var ben de bunu ifade ettim hepsi o kadarcık
-
@beveridge-eğrisi ben de bu arada empatiyi devlet açısından yaptım birey üzerinden değil hani empati yapıp yorum yapmaktan yanaysanız saygılar
-
başvurup sınava gitmeyene güzel bi para cezası yazılsa bunlar olmaz ...
-
@jeanpaulsartre ben merkez uzmanlıktan elendim ama şükür guyu kazandım işime saygı duyuyorum ve 5 aydır aksatmadan yapıyorum ve daha guy eğitimini almadım. Dışarıdan yorum yapmak kolay ama işin mutfağından biri olarak söylemeliyim ki idarecilerimiz allahtan sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor.
Başlıktan anlamsız konu için de tüm sözlükten özür dilerim. -
Eger listede olup sinava girmeyen olursa hakkimi helal etmiyorum 89.21 ile listede degilim.
-
@eliftobin yıl olmuş 2020 kaldı mı hâlâ bu muhabbet ?
-
@modigliani-0 yıl 2020 olunca hakkını helal etme olayı bitiyor mu ?
-
Arkadaşlar giriş belgesinde kalem silgi su vs. masada hazır bulunacaktır yazıyor. Bunları kurum mu temin edecek, bunu mu anlamalıyız
-
@posseder ben öyle anladım ki öyledir zaten duyuru sayfasında da yazıyor...onlar verecekmiş
-
Arkadaşlar daha önceki sınav soruları yayınlanmış bi kurum mu soruları nerden bulabiliriz?
-
Sınav yeriyle alakalı birkaç sıkıntılı durum var farkeden oldu mu acaba?
Giriş belgesindeki Yıldırım Beyazıt Ü.Hukuk Fakültesi 15 Temmuz binasını yazdığınızda merkezden oldukça uzak bir yerdeki fakülte çıkıyor.
Fakat altındaki açık adresi yani Halil Sezai Erkut Cad. 150.Sokak yazdığımızda Antares alışveriş merkezinin yanındaki Yıldırım Beyazıt Ü.Batı Kampüsünü gösteriyor.
Bu sınav nerede olacak ? -
@karagergedan antaresin yanında hocam açık adres orayı gösteriyor ki il göç sınavı da orda oldu
-
@Willsmithh büyük ihtimalle orası sınav yeri ama haritada o adrese batı kampüsü yazıyor ondan şüpheye düştüm