Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Willsmithh Haklısınız hocam. Ben de başvuracağım ama pek umutlanmamaya çalışıyorum açıkçası bu kez, BTKda izmire başvurmuştum. 0.15 gibi bir puanla kaçtı maalesef. Temkinli yaklaşıyorum artık
-
Arkadaşlar günaydın, diploma fotokopisini okulda aslı gibidir şeklinde onaylatmıştım ıslak imzalı sizce kabul edilir mi ?
-
@takkurt ediliyor
-
Hazine kontrolörlüğü, idari hakimlik derken normalde bu sınavın 85 lere düşmesi gerekir ama bir kısım açgözlü insanın hem fiziken hem zaman olarak gidemeyeceği sınava, bilerek, sırf keyfi olarak başvurması yüzünden 90 larda kapatması çok muhtemel
-
@takkurt hocam ben aramıştım kabul etmiyoruz noter onaylı olacak sadece nüfus kayıt örneği e-devletten olabilir dediler
-
@gizem33 hocam benim ki edevletten alınan ıslak imzalı belge değil ama direkt diplomanın aslı gibidir onaylı ve ıslak imzalı fotokopisi
-
@takkurt hocam bir arayıp sorun isterseniz emin olmak için ama benimki de o şekildeydi.Mezun olurken okuldan almıştım aslı gibidir ıslak imzalıydı. Gecen hafta bana olmaz dediler:(
-
@gizem33, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@takkurt hocam bir arayıp sorun isterseniz emin olmak için ama benimki de o şekildeydi.Mezun olurken okuldan almıştım aslı gibidir ıslak imzalıydı. Gecen hafta bana olmaz dediler:(
tamamdır hocam bir sorayım ona göre gönderirim
-
@takkurt oluyor hocam
-
Hocam bir an önce gönderin bence, kargolardaki yoğunluk ortada. Bir de ulaştı mı ulaşacak mı stresi yaşamayın.
-
@takkurt cevap alabildiniz mi
-
Noter onaylı olunca noluyor acaba ? Başları göğe mi eriyor ? Vahiy mi geliyor ? Bütün sıkıntılar, dertler bitiyor mu ? Yoksa bizim böyle uğraştığımızı görünce kıs kıs gülüyorlar mı ?
-
Arkadaşlar kuruma ulaştım sağ olsunlar yardımcı oldular, diplomanın ıslak imzalı ve aslı gibidir kaşeli fotokopisi için olur dendi.
-
@takkurt cevap için teşekkürler
-
88le başvursam mi emin değilim
-
@takkurt teşekkür ederiz hocam esneklik sağladılar demekki️
-
@Baelish böyle iyi bence girmeyecek adamlar başvurmaz
-
Ayın 16sı cuma değil. Haberiniz olsun.
-
16si mi son basvuru tarihi yoksa 13 u cuma mi karismis bu
-
Arkadaşlar ben bugün kargoya verdim kadın denetim hizmetleri yerine hukuk hizmetleri yazmış adres aynı acaba iki birim aynı bina da mı acayip stresteyim