Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Esbk-1, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Hocam arkadasım sahsen basvuru yapcak acaba bnm evrakları da teslim ede bilir mı
Sanmıyorum şahsen başvurularda imza falan alıyorlar ama kurumu bir arayın
-
@guymağduru, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Esbk-1, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Hocam arkadasım sahsen basvuru yapcak acaba bnm evrakları da teslim ede bilir mı
Sanmıyorum şahsen başvurularda imza falan alıyorlar ama kurumu bir arayın
Mantik olarak etmesi lazim kargoyu aldıklarına gören teslim eden sen değilsin alırlar bence
-
@profberlin inşallah gelir hocam bende 89.7ile başvurdum
-
Ben bugün başvurdum memur son gün pazartesi dedi
-
Abi herkes başvurmuş buna ya. 100 lira çöpe gitti valla. 91 den aşağı kapamaz bu.
-
@Willsmithh al yil sonu icin kadrolari yakmamak icin alima cikiyor kurumlar. Yoksa kadrolar.yil sonu geri gonderiliyor.
-
@beveridge-eğrisi hocam listeye baktınız mı
-
Btk merkeze başvuranlar basvursa sadece 91le kapatıyor hocam bencede 91 altına düşmez ama Allah'tan ümit kesilmez
-
@profberlin sorduğumda 80 civarı 100e yakın başvuru var demişlerdi
-
@beveridge-eğrisi 100 lira mı. 100 lirayi ne zaman verdiniz ki
-
@IS-LM bugün mng ile tekrar yollayın gider benimde ptt halen ist gittim tekrar mng ile dün yolladim suan dagitimda
-
@iskender noter kargo kırtasiye giderleri...
-
@vito-tanzi Genelde yogunluk son gunler oluyormuş hocam. MTA da oyle oldu. Az az gidiyordu sonlara dogru bi anda artti
-
@Baelish Tabi MTA elden teslimdi bi de onu unutmayalim. Ama kuruma basvurularla ilgili soru sordugumda yukarida yazdigimi demisti. Son günler yogunluk oluyor, kesin bir sey soyleyemem vs
-
Sizce 87 88lere düşme ihtimali var mı?
-
Postayı gönderen arkadaşlar telefonunuza ulaştığına dair mesaj geldi mi bana gelmedi de merak ettim
-
posta şuan çankayada inşallah pazartesi yetiştirebilirler..
-
@modigliani-0 Postam ulaştı ama banada mesaj gelmedi kimseye gelmemiştir. Teslim alan kişinin adı soyadı baş harflerini yazdım teyit edelim diye ama kimse teyit etmek istemedi veya kendi teyit etti yazma gereksinimi duymadı
-
@modigliani-0 mesaj ya da mail gelmez zaten ben arayıp başvurum kabul oldu mu diye sordum öyle haberim oldu
-
Hakimlik ve Btk'nın olduğu yerde sınav görmek isteyenler puanım az diye başvuru yapmaktan çekinmeyin. Şahsen 92 puan ile başvurmayacağım benim gibi 10 kişi tanıyorum. Hakimlik varken Ulaştırma çok rağbet görmez. 85 üstü denesin bence