Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@nairu anladım hocam 80 ler geçer ozaman
-
@Willsmithh otonom yatırımın artmasıyla gelirin artmasını soruyordu o soruda hızlandıran dedim hocam ben.
-
@nairu otonom dediği için bende çarpan dedim ama aslında bilmiyorum hızlandıran olsaydı tüketimi artırarak demesi gerekmezmiydi
-
@Willsmithh doğru hocam siz deyince baktım uyarılmış yatırım olsaymis hizlandiranmis ccevap çarpan ben yanlış yapmışım.basta çarpan yapıp silmistim.
-
@profberlin Hocam o sorunun cevabı D şıkkı olmalı. Çünkü onaylasa bile tazminat hakkı var yani müspet zararını isteyebilir. E şıkkı ise şu sebepten yanlış, "1 yıllık zamanaşımı süresi içerisinde" diyordu şıkta lakin aldatma durumundaki süre hak düşürücüdür.
-
@nairu sizin hatanız bende düştüm 2.dönüşümde çarpan yaptım bende normalde düşerim bunlara çok ilginç
-
@posseder bu arada bende düştüm o soruya çıkmış sorular da var aynısı
-
Arkadaşlar ne zaman yayınlanır sorular
-
@ankara0648
Adı Şirket cevabınızı kooperatif yaptım
Kamu iktisadi teşebbüsü cevabınızı İktisad devlet teşekkülü yaptım -
1.alacak hakkı
2.adi şirket
3.haksız fiil 2 ve 10 yıl zamanasimi
4.gensoru
5.Kamu iktisadi kuruluş
6.yargi organları
7.vali
8.kanismento
9.Cezalarin sicilden silinme süresi
10.Telefon sorusu/ onaylasa da tazminat isteme hakki var
11.Ceza hukuku kanunilik sorusu
12.Gemi sorusu 1-2
13.Toplu sozlesme sorusu/sadece uye olanlar yararlanabilir
14.Montroyu son imzalayan ulke
15.Gemi ihtiyati haciz / cevap hepsi
16.Navlun sözleşmesi sorusu / zilyetlik olan şık
17.idari yargi sorusu
18.Kidem tazminatı sorusu
19.Kol saati çalma sorusu
20.Sendika genel kurul en cok 4 yılda bir toplanır
21.Devlete karşı işlenen suç sorusu -
Tamamlayalım arkadaşlar
-
@posseder sendika sorusunun 4 yıllı şık olduğuna emin misiniz
-
@posseder Facebook ta 29 değil 20 işkolu vardır yazmışlar.böyle bi soru hatırlıyomusunuz.
-
Hocam ben sendika kanunu okudum hiç 4 yıl geçmiyordu o yüzden dedim
-
@mülakatzedee doğru cevaplar değiller, soruyu hatırlatmak amacı ile yazıldı. Doğru cevapları bilenler ekleme yapabilir
-
@posseder 21.soruya cevap ne verildi.
Kanunda geçen maddeler şunlar;
İşte Türk Ceza Kanununda bu başlık altında sıralanan suçlardan bazıları:- Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak, * Düşmanla işbirliği, * Devlete karşı savaşa tahrik, * Askerî tesisleri tahrip, * Düşman devlete maddî ve malî yardım, * Cumhurbaşkanına suikast ve fiilî saldırı, * Türkiye Cumhuriyeti hükümetine silâhlı isyan, * Silâhlı örgüt kurma, yönetme veya üye olma (madde 302-316).
Adam toplamak gibi bir şık hatırlıyorum ama hatırlayanınız var mı?
-
@karagergedan düşman aleyhine asker toplamak gibi bir şık vardı, bence oydu cevap
-
@ankara0648 4 yil.doğru hocam kanundan baktım
-
Sendika sorusu bence işveren vekili olan sık yada 18 yaş sorusu sendika kanununa baktım sendika üyeliği için 15 yaş üstü diyor
-
@Willsmithh 29 işkolu vardır cevabı bu soruda mıydı?