Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşlar aynı gün 3 sınav ve 20 İngilizce sorusu olacak sizce bu durum puanın 80e düşmesini sağlar mı yoksa 90ı görse şükret mi diyorsunuz? Süreçten biraz uzak kaldım o yüzden kaçta kapatabileceğini bilemedim eğer umut var gibiyse 81le başvurmayı düşünüyorum.
-
P48'i çok iyi olanlar yani ilk 50 diyelim ben de dahil hâkimliği çok önemsiyoruz çünkü son tek sınavlı yıl. Bu sebeple mükerrer başvurunun çok, başvurup girmeyenin bol olacağı bir sınav olacaktır. Baraj 90 olur
-
@smithayran aynı sayı aynı şartlar MTA 87 ile kapadı ( ingilizce barajı vardı bundaki mevzu ne bilmiyorum ) tercih sebebi konusu aydınlanırsa daha iyi bir fikir verir bize
-
İdari hakimlik sınavı 11.15 te başlayıp hiç ara vermeden 130 dk sürecek yani 13.35 te bitecek. Bakanlığı arayıp sınav saatini 15.00 gibi yapmaları yönünde baskı oluşturmak lazım
-
@Su28A 90 gibi
-
100 kişilik hakimlik alımında %20 lik iibf kotasından girmek ulaştırma bakanlığının 5 kişilik müfettiş yardımcısı listesine girmekten daha yüksek olasılıklı bir durum
-
Mta elden başvuru ile 87.5 dedi bu posta ile 90 gibi kapatır
-
@albertcamus hocam şu tercihen mesele ile ilgili fikriniz varmı
-
Helal olsun 5 kişi için üşenmemiş ilana çıkmışlar.
-
İngilizcedeki tercih kısmı kurumun elinde olan yani kendine ayrıcalık tanımak adına yapacağı bir uygulama.
Kişi ingilizcede baraj anlamında elenmeyecek fakat liste oluşturma aşamalarında aynı veya yakın ortalamadaki iki adayda tercihini ingilizceden yüksek net yapandan yana kullanacak. -
88,8e gelme ihtimali
-
Eğer kadro torpillilerle dolmazsa, komisyon birini seçecekse ve bu iki kişi arasında ayrım yapamıyorsa İngilizcesi iyi olanı alacakmış.
-
@Caykovski sonraki haftaya alinda yaş sınırına takilanlarn hakkına girilebilir ki bende o sınıra dayananlardnm ki ben girerim yine ancak günden kayıplar doğabilir . Optimalite sağlanması nasıl bilmiyorum
-
@Keremtun bende o sinirdayim ama ihtimal düşük hocam bence .
-
Bu ilan için taban hesaplaması yapacaksanız DHMi oluşan listeyi baz alabilirsiniz.
O liste de sadece p48 puan türünden oluştu 140 kişi girecek sınava ama orada 100.sıradaki kişinin puanı 90,60tı.
Ayrıca o ilanda ilgöç ile çakışma durumu vardı bu ilanda hakimlik ile çakışacak tercih çarpıklıkları nasıl etkileyecek tabanı o belli edecektir.
İlgöç ile dhmi kıyaslayınca dhmi ağır bastı taban yükseldi denilebilir peki hakimlik ile bu ilanı kıyaslayınca tercih ne yönde olacak ?
Kişisel tahminim 89-91 arasında kapatır. Hakimliğe girmeyecek 85 üstü herkesin mutlaka başvuru yapmalı şartlar ne getirir bilemeyiz. -
Kasım-aralık ayında 5-6 sınava giren birisi hakimlik dururken müfettişliği girmez.
-
Hazinenin sınavı da 28 29 unda hakimlik de dersen bence 88 bandına düşebilir
-
@aroma mükerrer başvuru olmazsa mantıken 87 88lere gelmesi lazım hocam sanki
-
@Keremtun milleti anlamak mümkün değil aynı gün 3 sınava girebilecek galiba o sebeple mümkün görmüyorum
-
@aroma aynı gün olan sınavlara bari tek başvuru hakkı olsa