Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@posseder ben de bunu işaretledim maddi yardıma giriyor bu da sonuçta diğer şıklar daha uzak geldi bunu işaretledim.
Birkaç soru temiz sorulmamış ama olsun şuan için bunu doğru sayabilirim son bir tane daha kaldı onu da yakalarsam hukuk işi tamam -
@rassal evet bu sorudaydi hocam ben işveren vekili ile geven yaptım ama galiba 18 yaş üye üstü olur diyordu o yanlıs
-
@karagergedan baraj 15 sorumu
-
@Willsmithh ders bazli baraj %60 evet
-
@Willsmithh kanuna göre 20 yönetmeliğe göre 28 işkolu var yazmışlar facede. 29 olan yanlış deniyor.
-
@posseder anladım hocam ben de şıklardan hatırlıyorum o yüzden yanlış mı yaptım acaba dedim
-
Kooperatif ticaret şirketi mi ?
-
@modigliani-0 Onca tuzak soruyu yakalayıp bunu göz göre yanlış yaptığım soru ah vahlar içinde gitti
-
Kol saati çalma sorusuna ne cevap işaretlediniz?
-
Galiba 13-14 doğruda kalacam
-
@karagergedan iyiniyetli olduğu için saat için ödediği bedel karşılığı asıl sahibine teslim eder dedim.
-
@rassal Ben de ilk bunu işaretledim sonra aklıma iyi niyetli kişinin satış yapılan bir yerden aldığı vakit geri verdiğinde ücret iadesi yapılır kuralı aklımı kurcaladı rehin sahibinden alıyor sonuçta değiştirdim ama hangi şıkta karar kıldım hatırlamıyorum
-
Listeyi tamamlasak güzel olurdu..
22.ihalenin feshi
23.dürüstlük -
@karagergedan neydi cevap Hocam
-
@karagergedan soruyu biraz düşündüm kafam iyice karıştı.
-
Ben mal calinti oldugu icin d kisisi mali teslimle kazanamaz dedim. Rehinli mali vermekle yukumludur yaziyodu ilk bunu yaptim sonra ilk yazdigim cumle daha mantikli geldi ama belki soruda hata olabilir
-
@jeanpaulsartre bende teslimle kazanmazı işaretledim çünkü 5 yıl şartı var çalıntı mal olduğu için ![alt metni](görsel url)
-
@rassal hocam ben bilmiyorum sınavdan sonra baktım 18 yas şartı tok onu gördüm kendim işveren ile ilgili olanı yaptım zaten
-
İngilizce nasıldı sizin arkadaşlar
-
@Willsmithh bende genel kurul toplantısıyla ilgili 4 yıl olan şıkkı yaptım