2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
@Camokaa https://www.icisleri.gov.tr/deneme15216143 diye bir duyuru var bakanlık sitesinde
-
Duyurularda hareketlilik var ondan dedim yoksa bişey bilmiyorum arkadaşlar baştan söyleyeyim çıkmazsa linç yemeyelim
-
@Atabey_06 İnşallah bizim ilanı deniyorlardır
-
Duyuruyu yayınlama işini yeni atanmış memura vermişler herhalde. O da yanlış yapmamak için deneme yapıyor. Bence de ilan öğleden sonra geliyor. Gerçi ben şom ağızlıyım geliyor dersem gelmez.
-
Şubeyi arayan oldu mu, var mı bir gelişme
-
@öktem_ilteriş ben aradım şimdi bizim değilmiş hala bir gelişme yok dendi
-
@Atabey_06 aynen hocam kaçmaz halen bile bir umut sayfayı guncellemeye devam ediyorum
-
sürecin uzamasından dolayı endişeli olan arkadaşlarımın olduğunu görüyorum evet normal program akışında 1 aylık bir gecikme olduğu aşikar ancak sona geldik bakanlık elindeki opsiyonu sonu kadar kullansa bile;
105. dönem atamaları 25 eylül 2019 da yapıldı
106. dönem yurt dışı eğitimi ekim 2019 da başladı (8 ay sürmekte)
bitiş tarihi haziran 2020
107. dönem mart 2019 göreve başlama valilik stajı ardından vekalet de bulunmaktalar, haziran 2020 de bakanlık da 4 ay dil kursu var eylül- ekim 2020 de yurt dışı eğitimi oalcaktır, burdan da anlaşılacağı üzer, haziran-temmuz 2020' de 108. dönem vekalete çıkması gerekir (107.dönemden boşalan ilçelere)
şimdi gelelim mülakat tarihine;
temmuz 2020 de 108.dönem bir adayın vekalet edebilmesi için en az 2 ay önce atamasının yapılması ve valilik stajı ve uyum kursuna katılması gerekecektir.mayıs sonu atama işlemi tamamlanmalıdır, sonuçlarda en geç mayıs ayı başında acıklansa, mart ayının ortasında mülakatların yapılması gerekir burdan da anşaılacağı üzere bu ayın 2.veya 3. haftası mülakat tarihlerinin belirlenemsi gerekir. detaylı araştıma yapmadım sürecin içinde olduğumdan genel bilgiler ışı altında bir tahmin yaptım hakkımızda hayırlısı olsun.
özet tablo
mülakat tarihlerinin açıklanması :Şubat (2.veya 3. haftası)
mülakat tarihi:Mart (2.ve 3. haftalar)
mülakat sonuçları:Mayıs (1.veya 2. haftası)
evrak teslim ve atama tarihi :Mayıs ayı sonuna kadar
göreve fiilen başlama : Haziran (1.veya 2. haftası) -
-
Merhaba arkadaşlar. Bir konu hakkında danışmak istiyorum. Benim puanım aynısını virgülü virgülüne ve dolayısıyla sıralaması benimki ile aynı olan birini gördüm bir dersanenin sınavı geçen adaylarının birisinde. Sorum şu; aynı ise puanımız madem mülakata 400’den çok fazla kişi mi girecek? Sonuncu ile aynı puanı alanları da buna katarsak tabi. Teşekkürler.
-
@raif-puder Hayır hocam örneğin sizin sıralamanız ne ise arkadaşın sıralaması da aynı diyelim 100. ikinizde 100. oluyorsunuz. ve sizden sonra sıralamaya 102 olarak devam ediyorlar. dolayısıyla 103. sırada kimse olmuyor. başka benzer denk gelmede varsa onlardan sonra okadar sıralama kimseye verilmiyor..Böylece devam ediliyor. SADECE 400. SIRADAKİ ile aynı durum söz konusu olursa kaç kişi varsa onlar da listeye dahil ediliyor. Şuan için 400. sıradaki ile kaç kişi aynı puana denk geldi, ya da denk gelmedi bilmiyoruz. Liste ilan edildiğinde göreceğiz.
-
@a-tas, içinde söyledi: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@raif-puder Hayır hocam örneğin sizin sıralamanız ne ise arkadaşın sıralaması da aynı diyelim 100. ikinizde 100. oluyorsunuz. ve sizden sonra sıralamaya 102 olarak devam ediyorlar. dolayısıyla 103. sırada kimse olmuyor. başka benzer denk gelmede varsa onlardan sonra okadar sıralama kimseye verilmiyor..Böylece devam ediliyor. SADECE 400. SIRADAKİ ile aynı durum söz konusu olursa kaç kişi varsa onlar da listeye dahil ediliyor. Şuan için 400. sıradaki ile kaç kişi aynı puana denk geldi, ya da denk gelmedi bilmiyoruz. Liste ilan edildiğinde göreceğiz.
düzeltme "101. sırada kimse olmuyor" şeklinde olacaktı
-
@a-tas anladım hocam çok teşekkür ediyorum. O halde dediğiniz gibi 400. ile aynı puanı alanları listede göreceğiz. Bu arada mülakat tarihi ve liste olarak mı ilan gelecek?
-
@raif-puder evet hocam soyadı sırasına göre pdf halinde kimin hangi gün ve o gün için hangi sırada gireceği ilan edecek...
-
@a-tas teşekkür ederim hocam.
-
Beklemeye devam
-
@muhacir bir cuma daha bitiyor..
-
Mülakat sonucu bekleyeceğimiz tarihte, mülakat tarihlerinin ilanını bekliyoruz. Hayırlısı.
-
12 ye kadar bekleyeceğim bugün inşallah açıklanır.
-
Arkadaslar merhaba, aof insan haklari kitabi sinav icin yeterli midir ne dersiniz