TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. muhacir
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 45
    • En İyi 19
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

muhacir

@muhacir

35
    İtibar
    136
    Profil Görüntülemeleri
    45
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

muhacir Takip etme Takip Et

muhacir tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları

2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları başlığı altında MÜLAKAT Süreci ile ilgili paylaşımlar yapılır. Bizlerde bildirimleri açık tutar sacma da olsa konuyla alakalı paylaşımlar bekleriz. Bu başlık altında olmasi gereken bu, doğal olan bu.

Diğer konularda başlıklar bulunduğu malumunuz. Diger konularda fazlasıyla açıklayıcı bilgilerin ilgili başlıklar altinda bütün detayları ile yer aldığı da herkesin bilgisi dahilinde.

Bunlar forum ortamlarını bilenlerin bidigi şeyler arkadaşlar. Bu nedenle arkadaşımızın burda konu dışı paylaşımlar yapılmamasını istemesine katılıyor ve konu dışı bildirim almak istemeyenlerden olduğumu belirtmek istiyorum.

Beklemek bir kısım arkadaşları strese sokmuş olabilir ancak kimse kimseyi ağa paşa kaba saba, yok kaymakam olsa ne yapar gibi cümlelerle infaz etmesi kabul edilebilir değil. Lütfen biraz daha sakin olalım. Konu dışı soruları cevaplamak isteyenler özelden kişiye yazabilir sayfalarca veya kibarca konusuna yönlendirebilir. Ama bizleri ilgilenmediğimiz bildirimler almak istemeyisimizi başka bir forma sokmasin.

Bu konu dışı son paylaşımim. Bu nedenle rahatsız olan arkadaşlardan özür diliyorum.
      Herkese iyi forumlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

@k-k 1. Mülakat heyeti etkilidir. En azından olamayaciginiz hususunda verdiği not etkilidir.
      2. Her mülakattan elenen memleket sevdasını yitirecekse o kişide bir problem vardır. Kendini gözden geçirmelidir.(Çok kez bir çok mülakattan elendim, kaymakamlik dahil. Vatan sevgimi sorgulamak aklıma gelmedi)
      3. Ben elendim diye alınan kişilerin hepsi liyakatsiz diyemem. Ben kişide kusur gördüm diye o kişi devlet nezdinde kusurlu olmayabilir. Mükemmel dediğim kişi de sıkıntılı çıkabilir.
      4. Referans olmadan giren var şeklinde duydum dedim ve buna inandığım için soran arkadaşlara paylaştım. İnanmayana saygım var ama imkansız diyene (inanıyorsa eğer) nasip olgusunu hatırlatırım.
      5. Mükemmel değiliz. Alternatifsiz değiliz. Birden çok girdim diye alinacagim diye bişey yok. Referans kuralsa kişi de layiksa buna da itirazım yok. Kişi layık değilse alındıysa vebali alanın ve o görevi yerine getiremeyenin boynunadir.

Moral bozmaya gerek yok. Herkes üzerine düşeni yaptı bu süreçte. İnşallah hakkımızda ne hayirliysa o olur. Kazansaniz vatan sevdalısı kaybetseniz vatan düşmanı da olmazsınız. İçinizdeki cevheri koruyun. Açıklandığında kazananları tebrik etmek için ve vatana hayırlı hizmetler yapmaları için duacı olacağımi yazmak için uğrayacak buraya. Kalın sağlıcakla.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

Grup mülakat sürecinden tekrar hazirlik ve tavsiye paylaşımlari grubuna dönüyor. Dikkat..

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

Duyurularda hareketlilik var ondan dedim yoksa bişey bilmiyorum arkadaşlar baştan söyleyeyim çıkmazsa linç yemeyelim😀

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

Şimdiye kadar paylaşılanlara bakınca genel olarak Anayasa, 4483, 3628, 657, 3091 ve kısmen 5393 sayılı kanunlardan sorulmuş. Bunun dışındakiler biraz kişiye/bölüme/konuşmanınseyrine göre sorulmuş. Ve bazılarına konuşma yaptırılmış.
      Bugünden sonra çalışmalari bu kanunlar üzerinde yoğunlaştırmakta fayda var.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

Arkadaşlar kafanız karışmasın kılavuzda açıkça :
      Uluslararası ilişkiler
      Siyaset bilimi
      Kamu yönetimi
      İktisat
      İşletme
      Maliye ve finans
      Sosyoloji
      Halkla ilişkiler ve tanıtım
      Psikoloji
      Bölümlerinden birinden mezun olan için eşdeğerlik falan ihtiyaç olmadığı belirtilmiş. Bunların dışındaki bolumlerin, belirtilen bölümlerin mufredatinin %80 sahip olduğunu belgelendirmesi gerekiyor.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

@merasim34 Siz neden rahatsız oldunuz. Burası forum ve paylaşım için var! Kaldı ki kimseyi zorlayanda yok.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir
    • RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Merhaba arkadaşlar, öncelikle "herkese" hayırlı olsun. (İki sınav doneminde de)forumun sessiz takipçilerinden biri olarak bu süreçte yorumları ve tecrübe paylaşımları ile yolumuza ışık tutan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Son olarak: "Ümitvar olunuz.." Bu çağrı kazanana da kazanamayana da lazım. Olmayanda da hayır olabileceğini hatırlayalım.

Esenlikler dilerim.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

Merhaba arkadaşlar, hepimize hayırlı olsun.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

@a-tas ben vereli on gün oldu hala İstanbul'dan çıkmış değil. Cuma'ya kadar bekleyip ulasmazsa yeni dosya olusturup götürüp elden verecem mecburen

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

muhacir tarafından gönderilen son iletiler

Sonuçlar herkes için hayırlı olsun arkadaşlar.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

@k-k 1. Mülakat heyeti etkilidir. En azından olamayaciginiz hususunda verdiği not etkilidir.
      2. Her mülakattan elenen memleket sevdasını yitirecekse o kişide bir problem vardır. Kendini gözden geçirmelidir.(Çok kez bir çok mülakattan elendim, kaymakamlik dahil. Vatan sevgimi sorgulamak aklıma gelmedi)
      3. Ben elendim diye alınan kişilerin hepsi liyakatsiz diyemem. Ben kişide kusur gördüm diye o kişi devlet nezdinde kusurlu olmayabilir. Mükemmel dediğim kişi de sıkıntılı çıkabilir.
      4. Referans olmadan giren var şeklinde duydum dedim ve buna inandığım için soran arkadaşlara paylaştım. İnanmayana saygım var ama imkansız diyene (inanıyorsa eğer) nasip olgusunu hatırlatırım.
      5. Mükemmel değiliz. Alternatifsiz değiliz. Birden çok girdim diye alinacagim diye bişey yok. Referans kuralsa kişi de layiksa buna da itirazım yok. Kişi layık değilse alındıysa vebali alanın ve o görevi yerine getiremeyenin boynunadir.

Moral bozmaya gerek yok. Herkes üzerine düşeni yaptı bu süreçte. İnşallah hakkımızda ne hayirliysa o olur. Kazansaniz vatan sevdalısı kaybetseniz vatan düşmanı da olmazsınız. İçinizdeki cevheri koruyun. Açıklandığında kazananları tebrik etmek için ve vatana hayırlı hizmetler yapmaları için duacı olacağımi yazmak için uğrayacak buraya. Kalın sağlıcakla.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

@pasazade şahsen tanimiyorum, denk gelmedim ancak yeni personel genel müdürüyle birlikte %15-20 oranında referansi olmayan, sınav ve mülakat performansıyla değerlendirilip alınan olduğunu birkaç adaydan duydum.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

Dün girenlerden ses çıkmadı. Bugün son hayırlısıyla.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

@ank3435 sanmıyorum. Ancak cuma günkü gibi geç başlamış olabilir

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

Bugün forumdan mülakata giren kimse yok galiba

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

Merhaba arkadaşlar. Bana yetki genişliği, idarenin bütünlüğü, bir yere giriş çıkışların yasaklanip-yasaklanamayacagi yönündeki hüküm soruldu. Ve kaymakamı olduğum ilçenin personeline yaşanan zor bir konu/olayda motivasyonu konuşması yapmam istendi. Biz saldık sıramızi, kalanlara başarılar dilerim. Hakkımızda hayırlısı.

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

@80üstamadnnmsz bir kişiye sorulmuştu sanırım

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir
      muhacir

@murad00 inşallah

KPSS A içinde yayımlandı
      muhacir