AÖF Kaymakam adaylığı
-
@Dolaylı-tümleç değil
-
@anti-trhn birincinin kim olduğunu biliyor musun?
-
@Dolaylı-tümleç aöfli olmadığını biliyorum.
-
Arkadaslar burak saçarın nihai listede olmamasina ragmen nasil kaymakam oldugunu ogrenen var mi ?
-
@icrantrenörü Kaymakam olmadı.
-
@Dolaylı-tümleç kaymakam adayı olarak bahsediliyor internette ,emin mısın
-
Attığım maile icislerinden gelen mail ;
Kaymakam adaylığı yazılı sınav ve mülakatına ilişkin değerlendirmeler 1700 sayılı Dahiliye Memurları Kanunu’nun 2/A maddesi kapsamında yapılmaktadır.Bilgilerinizi rica ederim.
-
@jack1905 çoğu kurumdan aynı cevap geliyor.Kanuna göre AÖF mezununun mülakatı geçmesinde bir engel yok.
-
Arkadaşlar hiç sesiniz çıkmıyor nerelere yazdık?
Teamülü kırıyor muyuz? -
@Dolaylı-tümleç
Bence herkez referans ile çözüleceğini düşündüğünden bir kaç arkadaş hariç aktif değil bende aynı hataya düşmüştüm -
Önceden kadın adaylardan kaymakam alınmaz deniyordu geçen sene 10+ üzeri kadın arkadaşımız mülakattan başarılı şekilde geçti.
Elbet aöf mezunlarıyla alakalı bu ayrımın da aşılacağı kanaatindeyim.
Malesef İİBF nin genel durumu hicbir alanda birlik olunamadığı bu durumda da kendi aramızda ikilik yaratıyoruz.
En basitinden gelir uzman yardımcılığı için elimizden geleni yapıyoruz ama ilan gelince 81 - 82 puanla biri sınava giremeyip 75 puanla biri sınava girdi mi bu sefer kendi içimizde düşük puanlı yüksek puanlı ayrımına düşeceğiz.
İİBF nin en büyük sorunu birlik dedik ya gruplarda öyle şeyler gördüm okudum ki bazı arkadaşlarımız malesef puan almakla her şeyin olabileceğine inanmış.
Hiçbir zaman sağda solda yazanlara itibar edip moralinizi bozmayın.
Bu vesileyle 2020 Kaymakam Adaylığı Giriş sınavına hazırlanan tüm arkadaşlara iyi çalışmalar diliyorum. -
Var mi konuyla ilgili yeni bir gelisme
-
Bu teamül meselesini komisyon üyelerine sormayı düşünüyorum.Birinci ağızdan bilgi alalım.
-
@Dolaylı-tümleç sorsanda teamul var almiyoruz demezler sınav giris sartlarinda yazan herkesin sansi vardir derler emin ol
-
Bu zamana kadar niye kimse alınmadı diye sorarız o zaman.
-
İnsallah bu mulakatta su teamul kirilir, hem sizler icin isterim bunu hem de kendim dgs ile orgun universte okumakla ugrasmam onumuzdeki yil, direkt sinava hazirlanirim umut kapisi aralanirsa
-
@icrantrenörü hakimlik ve Sayıştay denetçiliği nde de var mı acaba böyle bir teamül ?
-
O kadar sene emek verip de mülakattan eleneceğini bile bile mülakata girmek gerçekten çok zoruma gidiyor.Allah,Aöf mezunlarının nasıl emek verdiğini biliyor,Rabbim bizleri yarı yolda bırakmaz.
-
@Dolaylı-tümleç inşallah olur be hocam
-
Şimdi AÖF mezunu aynı zamanda YL yapmış tezli. Neden alınmasında engel olsun? Aynı zamanda uzun zamandır da devlette çalışıyor olsun. Ben engel olmaz diye düşünüyorum ama tabi burada somut örnekler veren arkadaşlarımız var.